Последние статьи

Венеція: 10 незабутніх вражень

Венеція: 10 незабутніх вражень

29 Апр 2024 Просмотров:4

Венеція, місто на воді, приваблює туристів зі всього світу своїми вузькими каналами, величними площами та...

А знаете ли вы что?

Среднестатистический древний римлянин употреблял в пищу больше фаст-фуда, чем современный житель Нью-Йорка! Да, в Древнем Риме был фаст-фуд, только назывался он красивым словом «термополия»! В отличие от греков, древние римляне нередко отказывались от приготовления пищи дома, в их домах часто даже не было кухонь. Зато на улицах каждого города было множество закусочных базаров, где торговали недорогой и популярной едой. Чем не современные фуд-корты!

Вход



Переваги фірми «Relax Tub» з продажу саун в Україні

20.11.2023 20:51

компанія RelaxTubІнформація про компанію

«Relax Tub» тішить своїх покупців якісною продукцією вже понад 5 років. Секрет успіху організації у тому, більшість коштів вкладається у розвиток сфери виготовлення, і навіть у впровадження нових технологій. Співробітники компанії мають намір розвиватися далі: вони ретельно аналізують досвід зарубіжних фірм-виробників і відзначають оптимальні технології виробництва.

Підбираючи продукцію з каталогу на офіційному порталі, клієнт може бути цілком упевнений, що йому та його гостям обов'язково сподобається куплена лазня або купель. Relax Tub пропонує придбати карпатський чан, SPA-купель або офуро в Україні за привабливою ціною. В даний час фірма вважається найпопулярнішим виробником дров'яних лазень у країні. Товари від фірми постійно купують як в Україні, так і у сусідніх державах. Це свідчить, що компанія "RelaxTub" має хорошу репутацію. З фірмою співпрацюють як фізичні, і юридичних осіб. Останні цікавляться організацією SPA-відпочинку.

Чим займається компанія

  • Регулярно запускає нові технології виготовлення бань, саун та SPA-систем; а також розробляє сучасні моделі товарів.
  • Вибирає матеріал для сауни. Сировина для виготовлення лазень та чан вибирається ретельно, а це гарантує високу якість продукції.
  • Монтаж конструкцій. За встановлення об'єкта відповідають справжні майстри власної справи – монтаж виконується на найвищому рівні.
  • Обслуговування об'єктів. Співробітники гарантують, що лазня здатна прослужити клієнту досить довго.

Процес виготовлення лазень

Ключовий матеріал для виробництва товарів – щільне скловолокно. На верхній шар укладається гелькоут, основна функція якого – захист лазні від руйнування. З цієї причини українські конструкції не поступаються якістю металевим.

Крім того, верхній шар чаші не має швів. Тому клієнт може не боятися, що на стінах може утворитися бруд. Працівники фірми постійно перевіряють усі вироби щодо цілісності, отже будь-якого роду протечки виключаються.

Для зовнішньої обробки сауни використовуються різні види дерева. Верхній шар оброблений спеціальним засобом, що відштовхує зайву рідину. Клієнт може підібрати такі породи дерева: вагонка, термососна та термоясен.

Печі від фірми "Relax Tub" виготовляються зі сплаву (AISI 304). Навколо плити лишається 50 міліметрів, куди наливається вода. Таким чином, протягом двох годин простір прогрівається повністю. Вироби перевіряються щодо якості під час виготовлення і мають великий гарантійний термін.

Переваги співпраці з фірмою «Relax Tub»

  • Компанія є виробником, тому клієнту не потрібно платити іншим організаціям.
  • Величезний асортимент товарів.
  • Висока якість продукції.
  • Є послуги доставки, установки та сервісного обслуговування.

Працівники компанії мають унікальний підхід до кожного покупця і докладають усіх зусиль, щоб задовольнити потреби клієнта.

 

Путешествуем по миру

Весь мир поздравил экскурсоводов

Весь мир поздравил экскурсоводов

Весь Мир, а в особенности города являющиеся центрами скопления огромного количества туристов, 21 февраля отметили ...

Что нужно автотуристу для путешествия по Европе на…

Что нужно автотуристу для путешествия по Европе на машине

Идеальными для автотуризма считаются страны Европы. Для осуществления поездки вы можете взять автомобиль в аренду,...

Гастрономический туризм

Гастрономический туризм

Как известно, сейчас особую популярность приобретает гастрономический туризм. Одно из развитых направлений – Турция. Целой...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту