Последние статьи

Развлечения острова Самет

Развлечения острова Самет

15 Май 2024 Просмотров:116

Самет является маленьким островком, всего шесть километров шириной. Располагается он на восточном побережье Таиланда и...

А знаете ли вы что?

Из-за того, что ленивцы почти всю свою жизнь находятся в висячем спиной вниз положении, у них совсем иное расположение внутренних органов, чем у всех других млекопитающих. У этих животных печень повёрнута к спине, селезёнка расположена справа, а не слева. Шейных позвонков у двупалых ленивцев 6-7, а у трёхпалых – 9 (это рекорд среди млекопитающих). Грудных позвонков может быть до 25! Это необходимо для поддержки внутренних органов со стороны спины: ведь если не будет ребёр на уровне брюшной полости, кишечник провиснет вниз, так как мышцы спины и поясницы у ленивца очень слабые. Но, поскольку приходится висеть почти всю жизнь, сильно развиты мышцы шеи, плеч и бёдер.

Вход



Присяжний переклад у Польщі: Як отримати легалізований переклад на польську мову

Категория: Восточная Европа
20.12.2023 22:02

Присяжний переклад у ПольщіХто має потребу у присяжному перекладі в Польщі?

Під час переїзду до нової країни вам неодмінно доведеться мати справу з місцевими владами, регуляторами та бізнес-структурами, включаючи міграційні органи, податкові служби та кур'єрські компанії. Для успішної взаємодії із ними необхіден присяжний переклад ваших документів на польську мову.

Ліцензований та присяжний перекладач

У Польщі точність перекладу та відповідність оригіналам повинен підтверджувати спеціально запрошений експерт із ліцензією Міністерства юстиції. Присяжний перекладач на польську мову (tłumacz przysięgły) несе відповідальність за якість, точність та відповідність перекладу оригіналу. Результат його роботи стає офіційним документом.

Відмінність від нотаріально завіреного перекладу полягає в тому, що нотаріус підтверджує лише автентичність підпису перекладача, тоді як присяжний перекладач гарантує відповідність перекладу оригіналу і несе повну юридичну відповідальність, включаючи кримінальну.

У яких випадках потрібен присяжний переклад?

Присяжний переклад на польську мову часто потрібен для підготовки документів для різних юридично значущих дій, таких як:

  • Легалізація перебування в Польщі (віза, дозвіл на тимчасове або постійне проживання, громадянство).
  • Вступ до навчальних закладів в Польщі.
  • Відкриття банківського рахунку.
  • Отримання стипендії або фінансової допомоги від органів соціального страхування (ZUS).
  • Прийом на роботу.

Скільки коштує присяжний переклад?

Для уточнення вартості роботи ліцензованого експерта, надішліть скан-копії документів на адресу Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript . Базова ставка для стандартного перекладу з української або англійської на польську мову - 100 польських злотих. Терміновий переклад може бути дорожчим на 20-30%, але ми намагаємося утримувати додаткову оплату на мінімальному рівні.

Терміни та інші послуги

Стандартний термін виконання перекладу (2-5 сторінок) - 2-3 робочих дні. Отримати готовий переклад можна особисто у нашому офісі у Варшаві або Гданську, або ми можемо відправити його кур'єром. Перед початком роботи потрібно внести передоплату.

Гарантії

Агентство перекладів Nota Bene гарантує бездоганну якість і конфіденційність роботи. Ми працюємо тільки з досвідченими перекладачами-носіями мови.

Звертайтеся до нас

Для отримання точного та якісного перекладу на польську мову надішліть запит на Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript або скористайтеся формою зворотнього зв'язку. Ми також надаємо послуги легалізації (апостиль документів у Польщі) та маємо представництва у Варшаві та Гданську. Якщо у вас є питання, телефонуйте або пишіть на WhatsApp, Telegram чи Viber:

+48 660 403 263

 

Путешествуем по миру

Как в Одессе интересно провести время на выходные?

Как в Одессе интересно провести время на выходные?

Увлекательно провести несколько дней в Одессе, развлечься и отдохнуть существует возможность как довольно скромно, так...

Достопримечательности Камчатки

Достопримечательности Камчатки

Камчатка – это заповедный край, земля вулканов и горячих источников, вотчина камчатского бурого медведя –...

Какие наушники нужны для путешествия

Какие наушники нужны для путешествия

Не всегда человек способен оставаться наедине с собственными мыслями и заглушает их любимыми музыкальными композициями....

Опечатка?

Выделите текст и нажмите Shift+Enter.
И мы в ближайшее время ее исправим!

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту