Последние статьи

Какими должны быть надежные перевозчики …

Какими должны быть надежные перевозчики со Львова в Польшу

30 Апр 2024 Просмотров:161

Сегодня можно найти много как крупных, так и довольно мелких компаний, которые занимаются перевозками пассажиров...

А знаете ли вы что?

Самым большим торговых центром (т.е., площадкой, на которой могут находиться разные магазины) по общей площади является Торговый центр Дубай Молл, внутренняя площадь которого составляет целых 548,127 квадратных метров – вот уж поистине бесконечные шопинг.

Вход



Residence – курортний готель

25.06.2021 21:49

готель WISH AQUA SPA RESORTДля багатьох мешканців України повноцінний відпочинок асоціюється з європейським сервісом закордонних курортів. Але для бажаного відпочинку в тиші та комфорті, з відмінним сервісним обслуговуванням не обов’язково їхати далеко, бо всі умови дарує готельний комплекс поблизу Києва (всього в 15 км від столиці України).

Що може бути краще ніж продуманий та бажаний відпочинок серед красивої природи, що дарує неймовірні відчуття радості та відновлення у бездоганних умовах та чистоті, що відтворені в готелі Residence? Київський курортний готель радо зустріне будь-якого гостя, який бажає насолодитися красою природи, комфортним відпочинком у сучасних номерах. Цей готель люблять як гості столиці, так і київляни, що бажають відпочити від міської метушні, забути всі свої проблеми, насолодитись єднанням з красивою місцевістю та ідеальними умовами.

СПА готель Residence: ідеальна атмосфера для релаксу

В готельному комплексі Residence можна провести будь-який захід, відпочити на одинці чи влаштувати романтичний вікенд, провести час з родиною. Адміністрація комплексу та кваліфікований персонал відтворять всі умови для незабутнього повноцінного відпочинку.

Гості Residence можуть обрати собі найбільш підходящий номер. Готель Residence пропонує поселитися у кімнатах наступних категорій:

  • Стандартний номер;
  • Покращений стандартний;
  • Villa стандарт;
  • Напівлюкс;
  • Villa напівлюкс;
  • Villa люкс Family;
  • Villa люкс Wish.

У кожному номері гості знайдуть всі умови для відпочинку. Окрім гарної домашньої атмосфери та сучасного ремонту у кімнатах  на території готельного комплексу Residence можна знайти все для активних занять та незабутніх вражень. Окрім проживання у вартість номеру входить сніданок в ресторані. Відпочиваючи можуть поплавати у 5-ти басейнах, покуштувати смачні страви в ресторані, піти у сауну, відвідати тренажерний зал чи записатися на групове чи індивідуальне занять з професійним тренером.

Особливості відпочинку в готелі Residence

Якщо планується сімейний відпочинок з дітьми у комплексі Residence готель Київ, малюків на деякий час можна залишити з кваліфікованими педагогами та психологами в ігровій зоні дитячого клубу. Діти будуть в цілковитій безпеці під наглядом, зайняті цікавими іграми та розвиваючими заняттями. За цей час можна батькам влаштувати собі незабутній романтичний та чуттєвий вечір.

На територій готельного комплексу Residence знаходиться неперевершений ресторан з професійним шефом, який готує як авторські смаколики, так і запропонує найкращі страви різних кухонь світу. Покуштувати смачненьке можна у ресторані чи на терасі, або замовити їжу кур’єром до готельного номеру, що дуже зручно.

Серед персоналу комплексу Residence є професійні масажисти та косметологи, які допоможуть розслабитися від спа-процедур, запропонують пройти відновлювальну програму (відвідання сауни, лікувальний чи профілактичний масаж, а також надзвичайний та ефективний догляд за обличчям та тілом).

Відпочити по-європейські можна не тільки за кордоном, але й у Київській області. Бронювання номерів у готелі Residence відбувається онлайн на сайті чи по телефону з допомогою адміністратора.

 

Путешествуем по миру

Отдых в Латинской Америке

Отдых в Латинской Америке

На планете есть большое количество самых различных мест, которые стоит посетить, осмотреть достопримечательности, отдохнуть на...

Как не прогадать, выбирая страхование путешествий

Как не прогадать, выбирая страхование путешествий

Для комфортного и безопасного, яркого путешествия, туристу понадобятся не только денежные средства на путевку, документы,...

Советы для удачного отдыха на природе

Советы для удачного отдыха на природе

Когда вы очередной раз выбираетесь на природу, то нередки случаи того, что обязательно что-нибудь, да...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту