Последние статьи

Туристическое страхование. Где и как офо…

Туристическое страхование. Где и как оформить страховку.

27 Апр 2024 Просмотров:7

Путешествие может быть захватывающим приключением, но неожиданные события, такие как внезапное заболевание, отмена поездки или потеря...

А знаете ли вы что?

Среднестатистический древний римлянин употреблял в пищу больше фаст-фуда, чем современный житель Нью-Йорка! Да, в Древнем Риме был фаст-фуд, только назывался он красивым словом «термополия»! В отличие от греков, древние римляне нередко отказывались от приготовления пищи дома, в их домах часто даже не было кухонь. Зато на улицах каждого города было множество закусочных базаров, где торговали недорогой и популярной едой. Чем не современные фуд-корты!

Вход



Де замовити встановлення ГБО?

21.03.2024 10:44

Установка ГБООбладнання транспортного засобу на роботу від газу є сьогодні справді гарною альтернативою. Саме з цієї причини вся велика кількість автолюбителів воліють переводити свій автомобіль саме на систему газобалонне обладнання на території України. Вкрай нестабільна економіка, підвищення цінника на бензин та інші складності змушують українців перебувати у пошуку більш вигідної та економічної системи для забезпечення палива для свого автомобіля.

Газобалонне обладнання для автомобіля допоможе користувачеві значно знизити грошові витрати на паливо транспортного засобу. Якщо звернути свою увагу на цифри та на те яка ціна ГБО, то можна помітити, що витрати енергії та палива на одну поїздку дозволяє економити приблизно 60 відсотків грошей. До того ж є інші важливі переваги, які допоможуть зробити висновок, що саме газобалонне обладнання стане ідеальним варіантом для автомобіля.

Які плюси у газобалонного обладнання?

Крім значної економії на паливі, встановлення ГБО та перехід на скраплений природний газ може надати велику кількість та інших, не менш важливих переваг, що розкриваються вже під час використання. Сюди можна віднести такі пункти:

  • Значно збільшується ресурсами двигуна всередині автомобіля завдяки тому, що суміш газу та повітря зовсім не утворюватимуться масляної плівки, повністю усувається смоляна кіптява, що помічено за бензином. Якщо хочеться уникнути зносу кілець у поршнях та циліндрах, а також заощадити використання олії, то варто звернути свою увагу на систему газобалонне обладнання.
  • Покращується комфорт та акустика під час їзди на транспортному засобі. Газове обладнання дозволяє машині рухатися набагато плавніше та м'якше. Усередині салону практично не відчувається трясіння, що чудово підійде для людей, яких постійно заколисує у транспортному засобі. Вони відразу помітять, що самопочуття від трясіння не погіршується.
  • Підвищується екологічність автомобіля. Якщо встановити газобалонне обладнання, то можна у два з половиною рази знизити шкідливі викиди у навколишнє середовище. Це одна з причин, чому багато любителів автомобілів воліють переходити безпосередньо на природний газ.

Окремо варто відзначити той факт, що скраплений природний газ повністю згоряє всередині двигуна, дозволяючи значно економити кількість використання палива. Залишається тільки звернутися до компанії «Час Газу».

 

Путешествуем по миру

Термальный источник в Германии

Термальный источник в Германии

Когда – то давно еще в древние времена приблизительно в первом веке кайзер по имени...

Адлерский бриз: отдых с комфортом

Адлерский бриз: отдых с комфортом

Город-курорт Адлер – излюбленное место многих отпускников из России и ближнего зарубежья. Ежегодно в Адлер...

Гид по Киеву: путешествие с умом

Гид по Киеву: путешествие с умом

Берег реки Днепр украшает живописная украинская столица – город Киев. Он является не только суетливым...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту