Последние статьи

Венеція: 10 незабутніх вражень

Венеція: 10 незабутніх вражень

29 Апр 2024 Просмотров:6

Венеція, місто на воді, приваблює туристів зі всього світу своїми вузькими каналами, величними площами та...

А знаете ли вы что?

Cтарейшей из существующих на сегодняшний день авиакомпаний является компания KLM – Королевские голландские авиалинии. Компания была основана 7 октября 1919 года. Первый полет состоялся по маршруту Амстердам – Лондон в 1920 году. Из пассажиров на борту в этом полете находилось всего двое журналистов, которых авиакомпания снабдила теплыми свитерами и шлемами, потому что кабина в те времена была открытой.

Вход



Відпочити, розслабитися, оздоровитись - санаторій "Женева" у Трускавці

Категория: Восточная Европа
20.10.2023 20:54

Санаторій ЖеневаТрускавець не просто так отримав свою славу оздоровчого курорту, тут справді можна чудово відпочити, насолодитися спа-відпочинком та оздоровитись – за умови, що санаторій обраний правильно.

І багато відпочиваючих роблять вибір на користь “Женеви” від Akwatur.com, який пропонує їм безліч переваг.

Санаторій Женева-1

Санаторій "Женева" - вибір туристів

Це справді той випадок, коли гості отримують новий, унікальний досвід. У санаторії вони одержують:

  • комфортні умови проживання - "Женева" має 55 номерів, від стандарту до люксу, так що кожен може вибрати для себе той варіант, який буде йому за гаманцем та за запитами, при цьому абсолютно весь номерний фонд - комфортний та затишний;
  • різноманітні оздоровчі програми - сюди приїжджають для того, щоб вирішити проблеми із серцево-судинною системою, органами травлення та опорно-руховим-апаратом. Крім того, у санаторії лікують і нервову систему, а кваліфіковані фахівці підходять до кожного гостя індивідуально та підбирають комплекс процедур так, щоб він був максимально ефективним;
  • унікальна спа-зона з фіто-баром, яка дозволяє освіжитися, розслабитися та комфортно відпочити;
  • гарне розташування - з одного боку, санаторій знаходиться в самому центрі Трускавця поряд із залізничним вокзалом, з іншого - він оточений горами та зеленню, так що тут є де погуляти, а дихається неймовірно легко.

У санаторії "Женева" гостям пропонується харчування. Ті, хто вибрав повний пансіон, отримують смачний сніданок, обід та вечерю. виготовлені зі свіжих та смачних продуктів. Гості можуть висловлювати індивідуальні побажання – вони всі обов'язково враховуються. Крім того, можна вибрати варіант лише зі сніданками.

Гості можуть насолодитися купаннями у басейні, добре провести час у спортзалі та отримати послуги професійного косметолога. Для тих, хто хоче насолоджуватися чудовими краєвидами (а тут є, на що подивитися) представлені номери з балконами.

Санаторій Женева-2

Відпочинок у санаторії "Женева" - користь для душі та тіла

Особливо часто сюди приїжджають відпочити жителі мегаполісів, яким показані не тільки оздоровчі та лікувальні процедури, але й прогулянки мальовничими місцями, що дозволяють повною мірою розслабитися та подихати воістину цілющим повітрям. Відгуки відпочиваючих говорять про те, що в санаторії створено всі умови для справжнього розслаблення, тому для людини, яка хоче провести відпустку не лише приємно, а й корисно, "Женева" буде найкращим рішенням.

Оскільки санаторій має велику популярність, забронювати номер в ньому точно варто заздалегідь. Найкраще зробити це через такого туроператора, як “Акватур”, який пропонує різні путівки з тією тривалістю, яка зручна для клієнта. Для досягнення найкращого оздоровчого ефекту у Трускавці рекомендується провести не менше тижня, але є й тури вихідного дня.

У “Женеві” дійсно легко розслабитися та повністю забути про всі свої проблеми, просто дозволяючи своєму втомленому організму відпочити та отримати необхідний кожному городянину заряд енергії.

 

Путешествуем по миру

Отдых на Пхи-Пхи

Отдых на Пхи-Пхи

Многие считают, что курортный район Пхи-Пхи – это единственный остров с неописуемой природой. Но на...

Курорт Маравила

Курорт Маравила

Маравила не входит в число шумных курортных мест, пляжи которых тонут в огнях светомузыки. Это...

Путешествие в Рио-де-Жанейро

Путешествие в Рио-де-Жанейро

Многие туристы мечтают побывать в фантастическом городе вечного праздника и карнавала Рио-де-Жанейро. Чтобы успеть осмотреть...

Опечатка?

Выделите текст и нажмите Shift+Enter.
И мы в ближайшее время ее исправим!

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту