Последние статьи

Туристическое страхование. Где и как офо…

Туристическое страхование. Где и как оформить страховку.

27 Апр 2024 Просмотров:23

Путешествие может быть захватывающим приключением, но неожиданные события, такие как внезапное заболевание, отмена поездки или потеря...

А знаете ли вы что?

В пустыне Атакама на Тихоокеанском побережье Америки ежегодно выпадает не более 8 миллиметров осадков; из-за сухости трупы павших животных там высыхают и лет по тридцать не сгнивают.

Вход



Друк на одязі: створення унікального елементу гардеробу на подарунок

15.03.2024 20:03

images-drukКоли наближається день народження наших друзів чи рідних або інше свято, на яке ми хочемо порадувати близьких людей, в голові виринає так багато і водночас так мало думок про те, що саме презентувати, аби річ дійсно сподобалася та стала пам'ятною. Інколи проходить кілька тижнів на те, щоб вибрати саме той подарунок. На щастя, сьогодні ви можете зробити дійсно креативний та оригінальний сюрприз і створити унікальну річ для близької людини.

Мова йде про друк на одязі. Усе що потрібно – це ознайомитися з усіма фасонами на https://promohit.com.ua/ та підібрати елемент гардеробу, продумавши принт, який буде розташований на тканині. Ми підготували кілька корисних порад, які знадобляться вам, якщо ви хочете подарувати принтовані футболки, світшоти або худі.

Враховуйте смак та стиль іменинника

Обираючи будь-який подарунок, необхідно відштовхуватися від побажань та смаків того, кому ви його презентуєте. Це стосується і вибору одягу. Тут потрібно відштовхуватися від стилю і характеру одержувача презенту:

  1. Фасон. Сьогодні на вибір пропонуються футболки, худі світшоти. І важливо визначити, які саме елементи гардеробу людина найчастіше носить.
  2. Колір. Хтось надає перевагу базовим нейтральним відтінками. А хтось в захваті від яскравих футболок.
  3. Принт. Дизайн принтів на одязі підбирайте, зважаючи на інтереси одержувача. Це можуть бути креативні цитати, можливо назви улюбленого музичного гурта, зображення персонажів з улюблених коміксів тощо.

Замовляйте друк на одязі заздалегідь

Враховуйте, що процес створення принтів на футболках, худі або світшотах триває від кількох годин до кількох днів. І у будь-якій ситуації можуть виникнути накладки. Особливо перед загальними святами, коли попит на подарункову сувенірну продукцію помітно збільшується.

Тож краще не чекати до останнього, замовляючи друк на одязі, який плануєте подарувати близькій людині, за 1-2 дні до свята. Аби впевнитися, що ви точно отримаєте все до святкування, обговорити усі деталі, прописати усі побажання, краще замовляти елементи гардеробу як мінімум за 1-2 тижні.

Сплануйте бюджет

Остання, проте не менш важлива порада, якої обов'язково варто дотримуватися. На кожен подарунок ми зазвичай закладаємо певну суму. Незважаючи на те, що сам друк на одязі є доволі бюджетним та вигідним, існують додаткові нюанси, які можуть підвищити остаточну вартість послуги.

Ціна зазвичай залежить від того, який саме елемент гардеробу ви вибрали. Очевидно, що футболки коштують дешевше за утеплені худі. А також від складності проекту. Наприклад, якщо друкувати кілька малюнків або прикрашати виріб принтами спереду, ззаду і на рукавах, остаточна ціна друку буде помітно вищою. Особливо ретельно планувати бюджет варто, якщо ви купляєте більше одного подарунка.

 

Путешествуем по миру

Древняя цивилизация Туниса

Древняя цивилизация Туниса

Тунис - североафриканская страна, которая расположилась на востоке Магриба. Популярность которой среди туристов растет с...

Белек: курортная Турция

Белек: курортная Турция

Белек курортным городом стал сравнительно недавно. Он располагается на равнинной местности с присутствием горных хребтов...

VIP отели в Доминикане

VIP отели в Доминикане

Гости, привыкшие получать Vip-услуги, на самом деле видели далеко не все. Настоящий рай их ожидает...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту