Последние статьи

Туристическое страхование. Где и как офо…

Туристическое страхование. Где и как оформить страховку.

27 Апр 2024 Просмотров:33

Путешествие может быть захватывающим приключением, но неожиданные события, такие как внезапное заболевание, отмена поездки или потеря...

А знаете ли вы что?

Средняя температура поверхности воды мирового океана равна 17,4 градуса, в то время как средняя температура нижнего слоя воздуха над мировым океаном равна 14,4 градуса.Занимая почти 3/4 поверхности земного шара, океан служит мощным и постоянно действующим фактором обогревания нижних слоев атмосферы и смягчения климата земного шара.

Вход



10 найкращих японських страв, які варто спробуват

24.03.2024 03:55

СушиФлагманом японської кухні, безумовно, є суші, але насправді вона пропонує й інші смачні та корисні страви, які варто скуштувати. Що це за страви.

На першому місці все-таки будуть суші від https://brovari.wesushi.com.ua/, які здаються цілком звичними - але рівно до того моменту, як людина не скуштуватиме страву, приготовлену справжнім майстром. Це той незабутній досвід, який потім згадується у великому трепеті. Справжні суші втілюють японську філософію їжі, яку однозначно потрібно відчути.

Які японські страви подобаються гайзинам

Суши-1Далеко не всі страви японської кухні через їхній незвичний для європейської людини смак виходять за межі країни. Але є й такі, що цілком прижилися серед іноземців.

  • Наприклад, це сябу-сябу. коли на стіл ставлять каструлю киплячого бульйону і подають тонко нарізане м'ясо. Його потрібно занурювати у бульйон. самостійно контролюючи приготування, та з'їдати відразу ж. Зазвичай у такий спосіб їдять мармурову яловичину чи свинину.
  • Локшину в японії люблять і їдять із задоволенням, тут пропонується безліч її різновидів на будь-який смак. Так, якщо говорити про особливий смак, це гречана соба, яка поширена практично по всій Японії. Її можна їсти безпосередньо в бульйоні або просто занурювати в нього, тоді соба подається окремо.
  • Про рамен можна говорити багато, а можна просто спробувати. Ця яєчна локшина надзвичайно популярна у Японії. особливо в Токіо, де "білі комірці" із задоволенням зупиняються біля спеціальних лотків, щоб насолодитися пізньою вечерею.
  • Кайсекі – це не якесь блюдо, це спосіб подачі. коли безліч страв одна одною подаються невеликими порціями. основне мистецтво - у правильному їх доборі, тому кайсеки вважається високою кухнею.
  • Річковий вугор, який приготований на грилі та подається із солодким соусом та рисом – це унаги. Як правило. готують його у повній відповідності до традиційного підходу, це одна з тих страв, яка повністю зберегла свій смак з часів старої Японії. Вважається, що воно рятує від літньої спеки.

Що точно варто спробувати у Японії

Однозначно, це окономіяки - це млинець з капустою і свининою, куди додається будь-яка начинка, у тому числі і локшина. Відмінною рисою окономіяки є те, що його поливають солодким густим соусом, крім того, є багато ресторанів, де гостям подають суміш для приготування страви, а вони смажать млинці самостійно.

Гедза – це японські пельмені. які прийшли до країни з Китаю. У Японії їх не тільки варять, а й смажать, а як додаток подають соєвий соус.

Моті - це японська насолода, яка готується з рисового тіста і має найрізноманітнішу начинку. Традиційно моті має круглу форму, але є інші. Якщо вже говорити про солодке, то однозначно заслуговує на згадку і японський чізкейк. він дуже повітряний. а його текстура істотно відрізняється від звичного європейській людині класичного чізкейка.

Японська кухня приваблива не лише своїм збалансованим смаком, а й тим, що її блюда корисні для здоров'я. Вони є все необхідне для повноцінного харчування і при цьому немає нічого зайвого.

 

Путешествуем по миру

Спортивный туризм – что это?

Спортивный туризм – что это?

Туризм находит поклонников среди самых разнообразных верст населения. Пуститься в путешествие не прочь и школьники,...

Самый интересный в мире отдых на озере Байкал

Самый интересный в мире отдых на озере Байкал

Одним из самых интересных и необычных объектов для отдыха в России, является самое глубокое и...

Что посмотреть туристу в Уэльсе?

Что посмотреть туристу в Уэльсе?

Если вам хочется побывать в старинной и сказочной стране, отправляйтесь в Уэльс. Это страна легенд...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту