Последние статьи

Почему стоит посетить Кольсайские озера?

Почему стоит посетить Кольсайские озера?

06 Сен 2024 Просмотров:27

Кольсайские озера, расположенные в юго-восточной части Казахстана, являются одним из самых живописных природных уголков страны....

А знаете ли вы что?

Озеро, наполненное «чернилами», есть в Алжире, вблизи Сиди-бель-Аббес. Водой этого озера можно писать на бумаге. «Чернила» никогда не иссякают, так как их запас постоянно пополняется. Дело в том, что в эту «природную чернильницу» впадают две небольшие речки: воды одной из них богаты солями железа, а другой – гуминовыми веществами; они-то и образуют жидкость, подобную искусственным чернилам.

Вход



Розширюючи кордони

11.07.2024 12:47

Сміливі, помітні, ексцентричні, неповторні – це, та ще багато чого можна сказати про італійський бренд Diesel. Величезні силуети стали представниками модного будинку, унікальний дизайн разом із надійними механізмами, зробили з марки затребувані вироби. Хоча, коли у тебе на руці Дизель, хто, взагалі, дивиться на час?!

Розширюючи кордони

Цікавий початок

Бренд відомий багатьом, і не тільки як виробник наручних аксесуарів. Це й одяг, і сумки, і сонцезахисні окуляри, і взуття. Засновник Ренцо Россо зареєстрував товарний знак у 1970 р. У той час в Європі вирувала бензинова криза, на ринку почало з'являтися нове дешеве дизельне паливо. Так виникла ідея створити альтернативу класичним моделям. Згодом Ренцо продав права на випуск американському концерну Fossil, який випускає годинники, й донині.

Розширюючи кордони

Необтяжена легкість

Наразі колекції налічують понад 100 різноманітних моделей. Однією з популярних стала https://ua.watch4you.com.ua/diesel-dz1436.html завдяки:

  • корпусу, виготовленому з білого пластика;
  • такому ж, за кольором, каучуковому ремінцю з фірмовою застібкою-пряжкою;
  • мінеральному склу.

Надійні матеріали, що зробили їх дуже легкими – 67 грамів. При великих габаритах 44х53 мм. На сталевій задній кришці нанесений фірмовий логотип – профіль індіанця з ірокезом та слоганом «Дизель: тільки для хоробрих». Кріпиться вона до корпусу за допомогою гвинтів. Водозахист невеликий: руки помити, під дощ потрапити; плавати та пірнати не рекомендується.

Унікальний дизайн

Оригінальність циферблатів є візитівкою фірми. Практично з самого початку у виробах є асиметричне розташування цифр та міток. Відходячи від класичного градуювання з акуратним шрифтом, в DZ1436 присутні лише 3 цифри: 02, 03, 04, що позначають години. Але як вони виконані! Накладні індекси добре проглядаються, а чорні стрілки із люмінесцентними кінчиками контрастно виділяються.

Розширюючи кордони

Працює годинник від кварцового японського механізму Miyota. Усередині стоїть батарейка, розрахована на 3 роки, можна замінити в спеціалізованому сервісному центрі. Допустима похибка ходу +/-20 секунд на місяць, що робить пристрій досить точним, і відпадає потреба заводити кожен день, як механічні.

Більше 50 років марка завойовує все нові серця, здобуваючи велику кількість шанувальників. Наголошуючи на індивідуальності, виділяючи з натовпу свого власника, Diesel стала синонімом оригінальності. Всіх вражає їхній своєрідний зовнішній вигляд, відомий навіть при швидкоплинному погляді на зап'ястя. А чи не цього вимагав Ренцо Россо, створюючи свою компанію?

 

Путешествуем по миру

Что нужно для отдыха в санатории

Что нужно для отдыха в санатории

Все с нетерпением ждут лета, чтобы пойти на долгожданный отпуск. Большинство людей, наверное, отпуск спланировали...

Отдых в Чехии

Отдых в Чехии

Чехия всегда привлекала, и будет привлекать туристов. Ведь это страна замков, крепостей, древних мостов и...

Отдых на Святой земле - Израиль!

Отдых на Святой земле - Израиль!

Земля, где переплетаются три ветви религиозных школ нынешнего мира. Израиль-очень красивый и загадочный мир для...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту