Последние статьи

Туристическое страхование. Где и как офо…

Туристическое страхование. Где и как оформить страховку.

27 Апр 2024 Просмотров:25

Путешествие может быть захватывающим приключением, но неожиданные события, такие как внезапное заболевание, отмена поездки или потеря...

А знаете ли вы что?

Средняя температура поверхности воды мирового океана равна 17,4 градуса, в то время как средняя температура нижнего слоя воздуха над мировым океаном равна 14,4 градуса.Занимая почти 3/4 поверхности земного шара, океан служит мощным и постоянно действующим фактором обогревания нижних слоев атмосферы и смягчения климата земного шара.

Вход



Безпечна територія здоров’я, краси і високої духовності у Львові

Категория: Восточная Европа
28.09.2023 19:56

оздоровчий центр у львові

ВООЗ визначає здоров'я як «стан повного душевного, фізичного та соціального добробуту», хоча в умовах складного суспільного життя, збільшення ризиків техногенного, екологічного, психологічного характеру надзвичайно складно зберегти фізичне, соціальне та душевне щастя. Потрібне усвідомлене ставлення до себе, в основі якого лежать базові принципи здорового існування.

Але як сформувати це усвідомлене ставлення? Відповідь на це запитання знаходиться за такою адресою: м. Львів, вул. Щирецька, 36, оздоровчий центр у Львові «Три Стихії».

«Три стихії» −  унікальний простір формування здорового способу життя та підтримання активного довголіття

Діяльність оздоровчого центру спрямована на відновлення життєвих сил людини, омолодження, оздоровлення організму, гармонії душі і тіла. Саме ці три складових є основою формування здорового способу життя та підтримання активного довголіття.

Для реалізації цієї важливої місії ефективно поєдналися комфортні обставини, створена в оздоровчому центрі, професіоналізм, турбота команди тренерів, привітність, ввічливість обслуговуючого персоналу і використання сучасних технологій та методик оздоровлення, краси, релаксації.

Відвідання Львів йога допоможе зробити паузу у стрімкому потоці буднів і зазирнути в себе. Як підбадьорливий ковток свіжого повітря, саме тут приходить усвідомлення того, що по-справжньому важливо: здоров'я, щастя близьких, розуміння та прийняття себе самого й навколишнього світу.

оздоровчий центр у львові-1

«Три Стихії» − це найкращий вибір для проведення різноманітних оздоровчих і б'юті-процедур

У оздоровчому закладі працюють басейни з гейзером, водоспадом, тренажерні зали, обладнані тренажерами світового рівня. Практикуються групові і індивідуальні заняття з професійними інструкторами. Створений Акваспорт для всієї родини. А басейни можуть відвідувати не тільки дітки дошкільного і шкільного віку, а і немовлята. Це також прекрасна можливість відпочити із дітьми на літній терасі!

Не залишаючи будівлі, кожен відвідувач центру може отримати комплекс послуг:

  • навчання плаванню дітей і немовлят у спеціальному басейні;
  • очищення та зцілення організму у фінській, інфрачервоній сауні, римській парній;
  • групові, індивідуальні тренування з фітнесу, TRX, заняття йогою, стретчинг;
  • профілактика і лікування органів дихання в соляній кімнаті;
  • масажі різних видів для дорослих і дітей, СПА;
  • лазерна епіляція, безін’єкційний ліфтинг;
  • фізкультура для майбутніх мам.

Залишатися молодими та чарівними вам допоможуть б'юті-процедури. Пропонуються послуги нігтьового сервісу та послуги перукаря-стиліста. Доглядові процедури, розроблені косметологами та лікарями-дерматологами, здатні подарувати здорову шкіру та молодість.

Велика увага приділяється здоровому харчуванню. У Центрі працює кафе, де можна після силових фізичних тренувань скуштувати свіжовижаті соки чи фруктовий, овочевий коктейлі. Соки-фреш і смузі є запорукою формування красивого рельєфного тіла. А от протеїнові і кисневі коктейлі наповнять організм поживними речовинами і значно підвищать імунітет. А ще таке харчування надзвичайно смачне!!!

Оздоровчий комплекс « Три стихії» є не тільки комфортною, а і безпечною територією для оздоровлення і відпочинку дорослих і дітей! Тому без вагань можна замовляти послуги, скориставшись онлайн-формою на сайті компанії.

 

Путешествуем по миру

Путешествие на остров Тенерифе

Путешествие на остров Тенерифе

Тенерифе принадлежит островам Канарского архипелага. Он представляет собой треугольный остров, в центре которого расположен вулкан...

Железнодорожное приключение: Эстонский экспресс

Железнодорожное приключение: Эстонский экспресс

Еще несколько десятков лет назад основным и любимым другом путешественников был обычный советский поезд. Огромная...

Отдых на Кипре

Отдых на Кипре

Живописный остров в Средиземном море Кипр часто называют легендарным островом Афродиты. Несмотря на небольшие размеры...

Опечатка?

Выделите текст и нажмите Shift+Enter.
И мы в ближайшее время ее исправим!

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту