Последние статьи

Туристическое страхование. Где и как офо…

Туристическое страхование. Где и как оформить страховку.

27 Апр 2024 Просмотров:37

Путешествие может быть захватывающим приключением, но неожиданные события, такие как внезапное заболевание, отмена поездки или потеря...

А знаете ли вы что?

Из-за того, что ленивцы почти всю свою жизнь находятся в висячем спиной вниз положении, у них совсем иное расположение внутренних органов, чем у всех других млекопитающих. У этих животных печень повёрнута к спине, селезёнка расположена справа, а не слева. Шейных позвонков у двупалых ленивцев 6-7, а у трёхпалых – 9 (это рекорд среди млекопитающих). Грудных позвонков может быть до 25! Это необходимо для поддержки внутренних органов со стороны спины: ведь если не будет ребёр на уровне брюшной полости, кишечник провиснет вниз, так как мышцы спины и поясницы у ленивца очень слабые. Но, поскольку приходится висеть почти всю жизнь, сильно развиты мышцы шеи, плеч и бёдер.

Вход



Особливості туризму в Кам'янці-Подільському

Категория: Восточная Европа
05.09.2023 23:25

Камянці-ПодільськОдне з найдавніших українських міст – Кам'янець-Подільський. Він розташований на річках Смотрич, ніби на невеликому півострові, але при цьому розташований всього за сто кілометрів від Хмельницького.

У місті можна помилуватися не тільки зразками середньовічної архітектури, що збереглися, а й чудовою природою, яка змушує серце завмирати від захоплення. Крім того, тут дуже часто проводяться різноманітні заходи, від історичних фестивалів до ярмарків, тож нудно тим, хто обирає туризм Кам’янець-Подільський, точно нікому не буде.

Що обов'язково слід відвідати у Кам'янці-Подільську

Камянці-Подільськ-1

Це прекрасне місто не просто цікаве – подивитися всі тутешні визначні пам'ятки за один день дійсно неможливо. Але є кілька місць, які є буквально обов'язковими до відвідування:

  • Старий замок – середньовічна архітектура збереглася в цьому місці у всій її привабливості, тут часто проводяться реконструкторські фестивалі та знімаються фільми про часи Київської Русі;
  • Старе місто - до цієї архітектурної спадщини ставляться дуже дбайливо, тому в цій частині Кам'янця-Подільського є лише ті будинки, які були зведені до 20 століття. Це найкрасивіша та найатмосферніша частина міста;
  • Костел Петра та Павла - єдина у світі церква з мусульманським мінаретом;
  • Стародавній домініканський костел Святого Миколая гарний не тільки сам по собі - з його околиць відкривається чудовий краєвид на весь Кам'янець-Подільський;
  • Турецький бастіон - це настільки цікаве та атмосферне місце, що піти без фотографії абсолютно точно буде неможливо.

Кам'янець-Подільський - одне з найдавніших міст України - воно було засноване у 9 столітті. І при цьому він зберіг сліди всіх епох, якими пройшов, він Галицько-Волинського князівства до часів Російської імперії та СРСР.

Туристичний сезон тут починається ранньою весною і триває до пізньої осені, хоча й узимку місто виглядає дуже атмосферно, до того ж завдяки клімату тут дуже затишно. Також готелі у Кам’янець-Подільському працюють цілий рік.

Любителям фестивалів місто найбільше сподобається у травні – це час, коли тут проводиться просто неймовірна кількість найцікавіших заходів. Природно, у цьому багатому історією місті можна скуштувати й найсмачніші страви української кухні, тут дуже багато атмосферних кафе та ресторанчиків.

Камянці-Подільськ-1

Історичне серце України - Кам'янець-Подільський

І воно б'ється дуже потужно – тут можна відвідувати численні міські екскурсії, які у сезон проводяться щодня, брати участь у майстер-класах від народних умільців, щоб навчитися чогось цікавого, а під час проведення фестивалю “Форпост” навіть подивитися на кінну варту.

Обов'язково потрібно взяти з собою фотоапарат, адже в Кам'янці-Подільському справді багато місць, гідних зйомки. Місто ніби наповнене історією, українськими культурними цінностями та самим духом свободи. Навіть просто уїк-енд проведений у цьому чудовому місці з романтичною назвою, вже дарує чудовий настрій та заряд енергії на довгий час.

 

Путешествуем по миру

Когда лучше отдыхать во Львове?

Когда лучше отдыхать во Львове?

Во все времена года, Львов привлекает к себе внимание туристов со всего мира. Город имеет...

Пляжи Геленджика

Пляжи Геленджика

Для тех, кто решил, что проведет в этом году отпуск в Геленджике, интересно узнать, какие...

Почему так популярен сельский туризм

Почему так популярен сельский туризм

В городской суете и стремительном потоке событий так хочется иногда уехать в деревню, забросить все...

Опечатка?

Выделите текст и нажмите Shift+Enter.
И мы в ближайшее время ее исправим!

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту