Последние статьи

Туристическое страхование. Где и как офо…

Туристическое страхование. Где и как оформить страховку.

27 Апр 2024 Просмотров:27

Путешествие может быть захватывающим приключением, но неожиданные события, такие как внезапное заболевание, отмена поездки или потеря...

А знаете ли вы что?

Самым большим торговых центром (т.е., площадкой, на которой могут находиться разные магазины) по общей площади является Торговый центр Дубай Молл, внутренняя площадь которого составляет целых 548,127 квадратных метров – вот уж поистине бесконечные шопинг.

Вход



КиївЗІЗ – безпека на підприємстві та в побуті

02.11.2023 21:31

Інтернет-магазин КиївЗІЗ (https://kyivziz.com.ua/) - представляє засоби індивідуального захисту для забезпечення безпеки користувача на підприємстві та в побуті. Основний асортимент це захисний одяг та взуття, рукавички, окуляри, зварювальні маски, навушники та багато іншого. Ми вивчаємо ризики які виникають на підприємствах, та підбираємо необхідні ЗІЗ для захисту та безпечної роботи, працюємо з європейськими виробниками.

КиївЗІЗ 1

Чому обирають нас?

Компанія пропонує тільки оригінальну продукцію від виробників, сертифіковану за стандартами України та Європи.

Наявність продукції на складі: швидка відправка, вчасна доставка.

Аналіз робочого середовища, ризиків та інших факторів які виникають на підприємствах. Наші спеціалісти вивчають умови в яких працюють робітники та підбирають самі ефективні засоби індивідуального захисту.

Презентації та навчання спеціалістами КиївЗІЗ на підприємстві

Гарантія на продукцію, що поставляється: товар підлягає обовязковій заміні якщо виявлений брак.

Напрями діяльності

Засоби індивідуального захисту (ЗІЗ) які забезпечують безпеку в різних сферах виробництва: від сфери обслуговування (прибирання, медицина, кулінарія) до найнебезпечніших умов (машинобудування, хімічна обробка, нафтова промисловість).

Тактичні ЗІЗ – активні навушники та беруші, окуляри та інші ЗІЗ для комунікації та збереження слуху військових.

Трекінгове взуття – для легкого та тяжкого трекінгу, для горних доріг та бездоріжжя. КиївЗІЗ представляє новий напрям для любителів мандрівок. Взуття було перевірене та протестована мандрівниками та спортсменами на протязі довгого періоду. Відзначене комфортом, якістю та безпекою при носінні.

КиївЗІЗ 2

Захист для дітей в темний час – світловідбиваючі жилети для сигналізації про присутність користувача: прості та ефективні у користуванні, а також асортимент доповнюютьта теплі шапочки з ліхтариками, що заряджаються від USB. Являються комфортним та надійним атрибутом для дітей.

kyivziz.com.ua постійно розширює асортимент продукції, що забезпечує безпеку користувачів. Ми вивчаємо потреби та запити наших замовників та завжди знаходимо найкраще рішення для них.

 

Путешествуем по миру

Халкидики (Курорты Греции)

Халкидики (Курорты Греции)

Греция – прекрасный курорт. Здесь сконцентрированы все виды отдыха. В Грецию туристы оправляются за сказочными...

Такси из аэропорта Симферополя в Керчь

Такси из аэропорта Симферополя в Керчь

Такси Симферополь Керчь – на сегодняшний день лучший вариант междугородного сообщения в связи с тем,...

Преимущества отдыха в Геленджике

Преимущества отдыха в Геленджике

Необязательно ехать отдыхать за границу, чтобы насладиться приятным времяпровождением. С каждым годом, всё большее число...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту