Последние статьи

Туристическое страхование. Где и как офо…

Туристическое страхование. Где и как оформить страховку.

27 Апр 2024 Просмотров:37

Путешествие может быть захватывающим приключением, но неожиданные события, такие как внезапное заболевание, отмена поездки или потеря...

А знаете ли вы что?

Самым «мертвым» водоемом является не Мертвое море, а озеро Смерти в Сицилии, на берегах которого отсутствует растительность, а всякое живое существо в его воде настигает мгновенная смерть. Со дна озера бьют два источника сильно концентрированной кислоты, которая и отравляет воду.

Вход



Як вибрати школу для навчання дитині

29.11.2023 02:53

міжнародна українська школаНавчання у приватній школі – це хороша можливість для дитини, яка отримує старт не просто для подальшого здобуття престижної вищої освіти, а й загалом для дорослого життя. Але, природно, для цього мають докласти зусиль і батьки: їм необхідно обрати справді добрий навчальний заклад.

Зробити це найпростіше за допомогою сайту SchoolHub, на якому зібрано всю необхідну інформацію про приватні школи Києва.

Чому батькам варто звернути увагу на SchoolHub

У сайту є багато плюсів:

  • завжди актуальна інформація, яка перевіряється вручну – немає жодного ризику, що вона буде неперевіреною;
  • великий вибір шкіл - їх представлено цілих 550;
  • якщо пройти процес реєстрації. можна буде додавати сподобалися школи у вибране - і з них робити більш вдумливий вибір;
  • зручність пошуку - можна без проблем вибрати школу за тими параметрами, які є важливими для батьків;
  • всі школи позначені на карті, тому зорієнтуватися географічно буде досить просто.

Окрім того, на сайті є перелік рекомендованих навчальних закладів, серед яких особливе місце посідає Міжнародна українська школа.

МУШ – державна школа для українців за кордоном

Для громадян України, які постійно чи тимчасово перебувають за кордоном, але при цьому хочуть здобути українську освіту, було створено Міжнародну українську школу, яка функціонує протягом п'ятнадцяти років. За результатами навчання школярі одержують атестат про середню освіту. При цьому з них не стягується оплата за навчання, при цьому школярі здобувають знання майже з усіх предметів. Оскільки навчання ведеться екстерном, то у переліку предметів відсутні фізкультура, праця та музика.

Школярі засвоюють програму самостійно, але індивідуальний навчальний план передбачає консультації та перевірку знань. Учні проміжних класів наприкінці року отримують табель, учні 9 класу - документ про базову середню освіту; учні 11 класу – документ про повну середню освіту, який дає можливість за бажання вступити до українського ВНЗ.

Переваги МУШ: що отримують школярі

Основним плюсом, безумовно, є простота надходження – достатньо подати документи. Частиною Міжнародної української школи є суботні та недільні школи для українських дітей за кордоном. Вони можуть засвоювати знання у комфортному для себе темпі і при цьому отримати можливість зберегти доступ до своєї культури. Для біженців це дуже важливо.

При цьому слід врахувати, що якщо дитина відвідує місцеву школу, у неї може накопичитися втома, тож батькам рекомендується віддавати дитину лише на українознавчі предмети. У деяких містах та країнах є вечірні школи.

Жодного відбору при зарахуванні до такої школи не передбачено, достатньо подати лише кілька документів, щоб школяра зарахували до школи. Якщо він не має документа про освіту, то спочатку йому необхідно буде пройти розмову з атестаційною комісією, яка визначає рівень знань дитини, а точніше – якому класу цей рівень відповідає.

 

Путешествуем по миру

Удобная одежда для поездок в поезде

Удобная одежда для поездок в поезде

Для того чтобы путешествие было комфортное на любом расстоянии, необходимо правильно подбирать одежду. Итак, начнем...

Обзор озер Южного Урала

Обзор озер Южного Урала

Очень много на Южном Урале озер, где можно отдохнуть, расслабиться или порыбачить. Этому чудесному озерному...

Комфортный отдых на берегах Невы: квартиры посуточ…

Комфортный отдых на берегах Невы: квартиры посуточно на любой вкус

Санкт-Петербург — это город, который хотя бы раз в жизни должен увидеть каждый. Прогуляться по...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту