Последние статьи

Отдых на испанских курортах: где море вс…

Отдых на испанских курортах: где море встречает безмятежность

21 Апр 2024 Просмотров:273

Вы мечтаете о безмятежном отдыхе, где морские волны успокаивают душу, а солнце балует вашу кожу?...

А знаете ли вы что?

Первым европейцем, высадившимся на берега Америки, был вовсе даже не Христофор Колумб, как считают многие, а малоизвестный Лейф Эрикссон и произошло это ещё в самом начале Х века.

Вход



Дитячі триколісні велосипеди з ручкою для батьків: як вибрати

29.01.2024 17:42

Дитячі триколісні велосипеди з ручкою для батьківДітям віком від одного до двох років важливо створити комфортні умови під час прогулянок на свіжому повітрі, корисних для загального розвитку. Триколісний велосипед зі зручною ручкою для батьків допоможе впоратися з цим завданням.

Вибрана з урахуванням головних параметрів модель вдало замінить прогулянковий візочок. Також дасть змогу малюкові познайомитися з особливостями катання на велосипеді. Тому слід розглянути, на що саме необхідно звертати увагу, вибираючи найкращий варіант для маленької дитини. 

Головні критерії, які враховують під час купівлі триколісного велосипеда

Для комфортних прогулянок вибирають модель, звертаючи увагу на зріст та вагу дитини. Для наймолодших користувачів віком до трирічного віку підійдуть велосипеди, які витримують навантаження до 20 кг. Розмір рами має відповідати зросту. Проте краще вибирати універсальний варіант. Таким велосипедом можна користуватися кілька років поспіль. Матеріал виготовлення рами — не менш важлива характеристика моделі. Виділяють такі варіанти:

  1. Алюміній. Характеризується невеликою вагою. Тому демократичні ціни на велосипеди вдало поєднуються з комфортним використанням.
  2. Нержавіюча сталь. Універсальний матеріал для виготовлення надійної масивної рами. Проте слід звернути увагу на збільшену вагу таких моделей.
  3. Пластик. Із цього матеріалу виготовляють легкі та компактні пристрої. Такі велосипеди характеризуються зручним транспортуванням.

 

Також слід враховувати діаметр коліс. Від цього параметру залежить комфорт пересування. Оптимальний показник — 10–12 дюймів. Серед матеріалів виготовлення гарними варіантами є гума та поліуретан. Велосипеди з такими колесами відмінно підходять для прогулянок містом.

 

Інші важливі особливості

Розглядаючи ту чи іншу модель, варто приділити увагу особливостям сидіння. Зазвичай воно характеризується трикутною або прямокутною формою. Для покращення ергономіки сидіння оснащують спинкою. Додаткове регулювання допоможе підлаштовувати велосипед до розмірів тіла дитини в період активного росту. Серед важливих елементів безпеки вибраної моделі виділяють:

  1. ремені безпеки або бампер, що надійно фіксується;
  2. зручну батьківську ручку;
  3. можливість блокування педалей.

 

Додатково триколісні велосипеди оснащують козирком або глибоким капюшоном. Ці складові елементи моделі дають змогу захищати дитину від сонячних променів та вітру. Забезпечить додатковий комфорт і підставка для ніг, завдяки якій дитина зможе просто відпочивати впродовж прогулянки. Оснащення кошиком для речей (покупок) зробить велосипед зручним для тривалого перебування на вулиці. Серед перевірених брендів дитячих велосипедів виділяють Smoby, Pilsan, Lorelli, Best Trike тощо.

 

 

Путешествуем по миру

Увлекательные впечатления у озера Маджоре

Увлекательные впечатления у озера Маджоре

Озеро Маджоре находится на границе Италии и Швейцарии, в двух часах езды от Милана. Благодаря...

Отдых в Египте: недорого и с комфортом

Отдых в Египте: недорого и с комфортом

Египет ежегодно посещают десятки тысяч туристов, желающие увидеть уникальные природные и исторические достопримечательности и насладиться...

Туристический городок в солнечной Турции - Алания

Туристический городок в солнечной Турции - Алания

Турецкий курортный город Алания сегодня едва ли не самый популярный среди отдыхающих, туристов и переселенцев,...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту