Последние статьи

Туристическое страхование. Где и как офо…

Туристическое страхование. Где и как оформить страховку.

27 Апр 2024 Просмотров:8

Путешествие может быть захватывающим приключением, но неожиданные события, такие как внезапное заболевание, отмена поездки или потеря...

А знаете ли вы что?

Земля и воздух неотделимы. Если бы земная атмосфера не перемещалась вместе с Землей, то многие путешествия было бы весьма просто совершить. Достаточно было бы подняться над земной поверхностью на воздушном шаре и опуститься тогда, когда нужный участок Земли будет под воздушным шаром.

Вход



5 піцерій Житомира які ми рекомендуємо відвідати

24.03.2024 04:00

ПиццаКоли говорять про те, що піца є однією з найпопулярніших страв італійської кухні, забувають про те, що вона певною мірою стала інтернаціональною. І в кожній країні, і навіть у кожному місті до неї привносять щось своє. Чи є Україна винятком? Безперечно, ні. Як не є винятком і Житомир, де є безліч закладів зі смачною піцею, але при цьому є такі, повз які точно не варто проходити.

Монопіца – піца на бездрожжевому тесті

У закладі https://zhitomir.hellboy.com.ua/ пропонується авторська рецептура, але навіть стандартні види піци там зі своєю родзинкою. Наприклад. класична Маргарита доповнюється помідорами чері. Щотижня одна піца в меню пропонується за найвигіднішою ціною, також є комбо та разові акції. У перших двох замовленнях друга піца йде безкоштовно.

Крім того, якщо встановити програму, то можна отримувати бонуси - як звичайні, так і подвоєні. Один із найприємніших моментів – це те, що час очікування становить максимально тридцять хвилин, але піцу можуть привезти і швидше. При встановленні програми клієнт постійно буде в курсі того, на якій стадії його замовлення, це дійсно зручно.

Vice City Pizza - піца з Америки

Справді, у цьому закладі подають не італійську, а американську піцу – концепція має досить незвичайну. їжа пропонується як у закладі, так і з доставкою, а всі одинадцять видів піци неймовірно смачні. Незвичайна рецептура начинок приваблює клієнтів, а на замовлення від 500 гривень доставка буде безкоштовною.

Platono-Pizza - японсько-італійська кухня

Замовити італійську піцу можна як у закладі, так і з доставкою. Меню представлено на сайті, з якого максимально просто зробити замовлення. У закладі є піца різних видів, але вегетаріанцям доведеться вибирати самостійно, оскільки окремо піца без м'яса ніяк не відзначена. Якщо зробити замовлення на суму від 400 гривень, то доставка буде безкоштовною, інакше за неї візьмуть 50 гривень.

Смак піци клієнтам подобається, але вони наголошують. що доставку доведеться зачекати.

Nasa Pizza - четверте місце у топі

Тут готують чотирнадцять видів піци як на виніс, так і з доставкою. Мінімально можна зробити замовлення на 150 гривень, тоді доставка буде платною, а якщо сума перевищуватиме 250 гривень, піцу привезуть безкоштовно.

Клієнти в цілому позитивно оцінюють місцеву піцу, але все ж таки говорять про те, що вона може важити менше, ніж зазначено, і не завжди відповідає фото на сайті.

Papa Joe - чому він на п'ятому місці

У цьому закладі піца також пропонується як у самому ресторані, так і з доставкою всього її п'ятнадцять видів, причому є досить незвичайні рецепти, але є і те, що оцінять любителі традиційної рецептури. Якщо говорити про безкоштовне замовлення, то для цього потрібно вибрати піцу більш ніж на 250 гривень, інакше за неї візьмуть 50 гривень.

Якість приготовленої їжі та її смак відзначаються як непогані, але в деяких відгуках клієнти пишуть про те, що вони отримали непропечену піцу, в той час, як є ті, хто вважає її занадто жирною.

Вибір конкретного закладу залежить від смаків та побажань, але чому б не спробувати все?

 

Путешествуем по миру

9 советов тому, кто хочет избежать толкотни во вре…

9 советов тому, кто хочет избежать толкотни во время туристического сезона

1. Лучшее время для выхода в город – вечер. Большое количество достопримечательностей открыты до самого...

Активный отдых в Донецке

Активный отдых в Донецке

Вы любите активных отдых, кафе, рестораны, театры вам кажутся скучными, надоедливыми. Тогда вам прямая дорога...

Зимнее путешествие

Зимнее путешествие

Вы уже запланировали свое зимнее путешествие, и хотите переместиться в лето, где есть жаркие солнечные...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту