Последние статьи

Отдых на испанских курортах: где море вс…

Отдых на испанских курортах: где море встречает безмятежность

21 Апр 2024 Просмотров:84

Вы мечтаете о безмятежном отдыхе, где морские волны успокаивают душу, а солнце балует вашу кожу?...

А знаете ли вы что?

Земля и воздух неотделимы. Если бы земная атмосфера не перемещалась вместе с Землей, то многие путешествия было бы весьма просто совершить. Достаточно было бы подняться над земной поверхностью на воздушном шаре и опуститься тогда, когда нужный участок Земли будет под воздушным шаром.

Вход



Відкрити депозити в банках України вигідно, зручно, та швидко - в Universal Bank найкращі умови

20.02.2021 16:35

депозити в банках УкраїниUniversal Bank – надає своїм клієнтам широкий спектр послуг та сервісів. Одним із таких є зручне оформлення депозитів. Оформити депозити в банках України можна, подавши відповідну заяву, як у відділенні банку, так і онлайн через один із чат-ботів Viber або Telegram. При відкритті депозиту через один з каналів обслуговування клієнту достатньо мати лише 1000 грн.

Умови депозитів в Universal Bank

Додатковий прибуток та умови депозиту залежать від його виду. В банку можна відкрити:

  • святковий депозит;
  • строковий депозит.

Святковий депозит дає можливість вже в перші 45 днів отримати 8%, далі 9% на наступні 45 діб і з 91-го дня клієнт отримуватиме вже 10% річних. Для відкриття достатньо мінімальної суми 5000 грн., або 1000 грн., якщо людина обрала спосіб оформлення депозиту через чат-бот канал. Передбачена також опція дострокового розірвання. Єдиний недолік такого вкладу – відсутність можливості поповнення.

Варіант строкового депозиту компенсує мінус попереднього, адже клієнт може поповнювати свій рахунок. Крім того, це чудова можливість додаткового заробітку, так як %-ки додаються до ставки. Даний вид вкладу дає можливість відкрити депозит як у гривнях, так і доларах США та євро. Відсоток буде залежати напряму від суми, виду валюти та терміну відкриття. Взагалі такий вклад можна відкрити на період від 1 до 12 місяців. Передбачено також можливість автоматичного продовження терміну депозиту. Поповняти рахунок можна дуже зручно та швидко через сервіс інтернет-банкінгу. Тобто, не має потреби відвідувати відділення банку.

Зрозумілий та зручний сервіс

Щоб приблизно розрахувати заробіток та дохід на сайті банку спеціально розробили дуже зручний онлайн калькулятор депозитів. Достатньо вибрати вид депозиту, термін та валюту, у якій планується відкривати рахунок. Система автоматично покаже приблизну суму, яку можна отримати. Також тут можна відразу і поповнити рахунок, детально ознайомитись зі всіма умовами по банківських депозитних продуктах, завантажити інформацію про ставки, а якщо виникли якісь питання, то для цього є спеціальний чат-бот куди можна звернутись або можна зателефонувати на номер гарячої лінії, який теж вказаний на сайті. На сторінці присвяченій інформації про депозити можна відразу оформити заявку, не виходячи з дому.

Чому саме Universal Bank

Відкриття депозиту в Universal Bank – це в першу чергу, надійність та гарантія того, що всі збереження клієнта та його накопичення будуть доступні йому та нікуди не зникнуть. Банк давно вже працює в нашій країні і зарекомендував себе, як один із самих безпечних та стабільних. Компанія  високо цінує свою репутацію та намагається робити все, аби клієнти отримували в результаті зручний та якісний сервіс обслуговування, а також вигідні і доступні банківські продукти на хороших умовах. При відкритті депозиту саме в цьому банку клієнт отримує наступні переваги:

  • вигідні відсотки;
  • прозорі та зрозумілі умови;
  • можливість самостійно вибрати депозитний продукт з конкретними умовами в залежності від індивідуальних потреб;
  • доступність вкладу не лише в національній валюті, а і у доларах та євро;
  • швидкий та зручний спосіб відкриття рахунку онлайн без потреби виходити з дому;
  • можливість відкрити депозит з мінімальною сумою 1000 грн.;
  • можливість швидко та зручно поповнити рахунок;
  • доступність та оперативність роботи служби технічної підтримки.
 

Путешествуем по миру

Гонконг (Сянган)

Гонконг (Сянган)

Специальным административным районом КНР и одним из финансовых центов Азии является Гонконг. Гонконг находится  на...

Отдых в Джемете – воплощение мечты о золотых пляжа…

Отдых в Джемете – воплощение мечты о золотых пляжах и чистом море

Недалеко от Анапы находится курортный поселок с названием Джемете, расположившийся о на расстоянии 5 км....

Палермо — центр Островной Италии

Палермо — центр Островной Италии

Палермо является самым крупным городом итальянской провинции Сицилии. И одновременно с этим выполняет функцию административного,...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту