Последние статьи

Туристическое страхование. Где и как офо…

Туристическое страхование. Где и как оформить страховку.

27 Апр 2024 Просмотров:27

Путешествие может быть захватывающим приключением, но неожиданные события, такие как внезапное заболевание, отмена поездки или потеря...

А знаете ли вы что?

Услугами нянек пользуются не только люди, но и, например, совы! В качестве этих самых нянек североамериканские совки используют… узкоротых змей. Это очень маленькие змейки, которые обитают под землей, но совы выуживают их из-под земли и заботливо перекладывают в свои гнезда. Там совы подкармливают змей личинками жуков и других насекомых, которыми те питаются, а змеи видимо в благодарность охраняют гнезда и птенцов от всех охотников ими поживиться. Ведь несмотря на то, что узкоротая змея очень маленькая, она все-таки змея!

Вход



Consafety — надійний супутник для життєво важливого захисту в будь-яких умовах

31.08.2023 11:32

Компанія Consafety — надійний постачальник засобів індивідуального захисту для будівництва, промисловості, сільського господарства та інших галузей. Уже 15 років вона забезпечує українські підприємства всім необхідним для створення комфортних і безпечних робочих місць. Розповідаємо докладніше, чому варто обрати саме Consafety.

8HIv6UxkTiiGVZnMpXJd0ytEB1jJwnOQz5MLpi9F.png

Перевірені бренди

Компанія співпрацює з топовими виробниками засобів індивідуального захисту:

  • 3M (США);
  • Oxypas (Бельгія);
  • Delta Plus (Франція);
  • Portwest (Ірландія);
  • Safety Jogger (Бельгія).

Замовляючи спецодяг зварника, ви можете бути впевнені, що він відповідає українським і міжнародним стандартам. По-перше, це означає справжній захист від негативного впливу зовнішнього середовища, а це допомагає уникнути травм і зберегти здоров’я. По-друге, ви можете брати участь у спільних проєктах із закордонними підприємствами, не витрачаючи час і сили на придбання додаткового екіпірування.

Широкий асортимент

Звертаючись до Consafety, ви можете придбати все необхідне для роботи на будівельному майданчику. Це шоломи, окуляри, респіратори, маски, рукавиці діелектричні, протигази та інші види обладнання. Вам також доступні спеціалізовані аксесуари для зварювальників, висотників, металургів і представників інших професій. До них належать рукавиці термостійкі, черевики зі сталевими носками та жаростійкі каски.

Компанія пропонує засоби індивідуального захисту для органів слуху, зору й дихання. У її каталозі представлені всі види одягу та взуття — черевики й чоботи, штани, куртки, комбінезони тощо. Ви також можете купити одноразові аксесуари за доступною ціною, якщо це важливо для виробничого процесу вашого підприємства.

Додаткові переваги

Постійні клієнти отримують спеціальні умови співпраці — знижки, консультації персонального менеджера, можливість замовлення рідкісних товарів безпосередньо від виробника. Ще одна перевага — брендування аксесуарів. Ви можете нанести на комбінезон, фартух шкіряний або шолом логотип своєї компанії.

tDJ2hQ54obWqo6UIkwra34IMWWDmXjIoECuC0a5U.png

Тисячі клієнтів обирають цей інтернет-магазин завдяки його бездоганній репутації. Усі товари в його каталозі оригінальні та ввезені до нашої країни офіційно. До них додаються документи, що підтверджують їхню відповідність міжнародним стандартам і можливість використання в несприятливих умовах. Якщо вам потрібна консультація щодо їхніх характеристик або способів використання, ви завжди можете зв’язатися з консультантами магазину, які дадуть відповіді на всі ваші питання.

 

Путешествуем по миру

Гуцульское Рождество

Гуцульское Рождество

В последнее время можно ощутить влияние западных особенностей празднования на католическое Рождество. Это отразилось на...

Что нужно учитывать при оформлении туристической в…

Что нужно учитывать при оформлении туристической визы

Для того чтобы получить возможность посетить далекие страны, одним из наиболее важных документов для поездки...

Оман

Оман

Оман Султанат является отдельным государством в Юго-Западной части Азии, которое находится на юго-восточной стороне аравийского...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту