Последние статьи

Туристическое страхование. Где и как офо…

Туристическое страхование. Где и как оформить страховку.

27 Апр 2024 Просмотров:42

Путешествие может быть захватывающим приключением, но неожиданные события, такие как внезапное заболевание, отмена поездки или потеря...

А знаете ли вы что?

В Европе помидоры долгое время считались ядовитыми. Испанцы и португальцы завезли томат из Америки в Старый Свет еще в XVI веке. Это растение с красивыми резными листьями и яркими плодами стали использовать в декоративных целях. Быть может, причина недоверия в том, что на исторической родине – там, где современная Мексика, – аборигены их считали несъедобными. Или из-за ядовитого родственника – паслена. Кстати, великий Карл Линней отчего-то назвал помидоры волчьими персиками.

Вход



Оформлення енергетичного паспорту будівель, підприємств, комерційних будівель та комунальних господарств

30.10.2023 18:46

Оформлення енергетичного паспорту будівельВведення в експлуатацію, незалежно від об'єкта, потребує комплексного енергоаудиту, який приносить велику вигоду для державної установи та комунального підприємства.

Дозвіл на введення об’єкта в експлуатацію є обов'язковою умовою для будь-якої будівлі або будівлі. Сама процедура залежить від категорії складності того чи іншого об'єкта будівництва, для якого потрібно виготовити дозвіл на введення в експлуатацію. Здача будинку в експлуатацію – складна і тривала процедура.

Форма акта введення в експлуатацію та енергопаспорт дає можливості підвищення енергоефективності. Невеликі коригування та вдосконалення часто дають більшу економію, а більші та складніші капітальні поліпшення енергетичної інфраструктури окупаються за відносно короткий період часу.

Кожна установа може використовувати цю стійку економію енергії для фінансування інновацій та зростання.

Скорочення витрат

Найочевидніша вигода від отримання енергопаспорта та виконання його рекомендацій – економія грошей.

До 33% експлуатаційних витрат державної будівлі чи комерційного об'єкта пов'язані із витратами на електроенергію. Уявіть собі, як скорочення цих великих операційних витрат може вплинути на підсумковий прибуток вашої організації та виконання бюджету.

Представник нашої компанії, що належить до Асоціації енергоаудиторів, проведе ретельний енергетичний аудит, досліджує весь ваш об'єкт, щоб зрозуміти, де втрачається енергія, які системи працюють неефективно та як енергоспоживання вашої будівлі змінилося з часом шляхом вивчення історії ваших рахунків за комунальні послуги.

Реінвестування заощаджень

Енергоаудит та отримання енергетичного паспорта зазвичай призводить до передбачуваного скорочення операційних витрат, підвищення прибутковості для приватного сектору та комерційних організацій, а також більш ефективного виконання бюджету для державних установ.

У першому випадку прибуток, отриманий завдяки вищій енергоефективності, може бути реінвестований в компанію. Іншими словами, те, що колись було витрачено марно, тепер можна активно використовувати для покращення бізнесу та стимулювання його зростання.

Щодо останнього, державні установи можуть ефективніше використовувати свої бюджетні асигнування для досягнення своєї мети.

Передбачуваність та зниження ризиків

Інвестиції у професійний енергетичний паспорт – це інвестиції у передбачуваність витрат та зниження ризиків. Вартість енергії коливається і непередбачувана через безліч факторів, які не залежать від організації. Дефіцит, стихійні лиха, конфлікти та економічна нестабільність – ось лише кілька факторів, що спричиняють зростання цін на енергоносії.

Зниження витрат на технічне обслуговування та заміну

Коли ваші енергетичні системи працюють більш ефективно, вони служать довше і вимагають меншого обслуговування, що ще більше знижує експлуатаційні витрати. Запобіжні профілактичні перевірки потрібні завжди, навіть після енергетичного аудиту.

Однак оперативні або екстрені виправлення або заміни завжди обходяться дорожче і схильні до помилок.

На збір та перелік документів для введення об’єкта в експлуатацію, інших документів піде не один тиждень. Архітектурно-будівельна інспекція отримала повідомлення про початок будівельних робіт і присвоїти об’єкту відповідний індивідуальний код. Документи та процедури для введення будинку в експлуатацію:

  • Отримання техпаспорта
  • Технічна інвентаризація
  • Декларація про введення об’єкта в експлуатацію
 

Путешествуем по миру

Плюсы рыбалки на море

Плюсы рыбалки на море

В число самых привлекательных и занимательных видов отдыха входит рыбалка. А подобное занятие на просторах...

Чайное путешествие в Китайские провинции

Чайное путешествие в Китайские провинции

В настоящий момент существует два главных направления чайных туров в Китай. Это посещение туристами районов...

Иран – страна цветов и памятников.

Иран – страна цветов и памятников.

Многие народы населяющие Иран, сохранили и унаследовали почти все традиции, относящиеся к древней истории, когда...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту