Последние статьи

Туристическое страхование. Где и как офо…

Туристическое страхование. Где и как оформить страховку.

27 Апр 2024 Просмотров:11

Путешествие может быть захватывающим приключением, но неожиданные события, такие как внезапное заболевание, отмена поездки или потеря...

А знаете ли вы что?

Земля и воздух неотделимы. Если бы земная атмосфера не перемещалась вместе с Землей, то многие путешествия было бы весьма просто совершить. Достаточно было бы подняться над земной поверхностью на воздушном шаре и опуститься тогда, когда нужный участок Земли будет под воздушным шаром.

Вход



Особливості туризму в Кам'янці-Подільському

Категория: Восточная Европа
05.09.2023 23:25

Камянці-ПодільськОдне з найдавніших українських міст – Кам'янець-Подільський. Він розташований на річках Смотрич, ніби на невеликому півострові, але при цьому розташований всього за сто кілометрів від Хмельницького.

У місті можна помилуватися не тільки зразками середньовічної архітектури, що збереглися, а й чудовою природою, яка змушує серце завмирати від захоплення. Крім того, тут дуже часто проводяться різноманітні заходи, від історичних фестивалів до ярмарків, тож нудно тим, хто обирає туризм Кам’янець-Подільський, точно нікому не буде.

Що обов'язково слід відвідати у Кам'янці-Подільську

Камянці-Подільськ-1

Це прекрасне місто не просто цікаве – подивитися всі тутешні визначні пам'ятки за один день дійсно неможливо. Але є кілька місць, які є буквально обов'язковими до відвідування:

  • Старий замок – середньовічна архітектура збереглася в цьому місці у всій її привабливості, тут часто проводяться реконструкторські фестивалі та знімаються фільми про часи Київської Русі;
  • Старе місто - до цієї архітектурної спадщини ставляться дуже дбайливо, тому в цій частині Кам'янця-Подільського є лише ті будинки, які були зведені до 20 століття. Це найкрасивіша та найатмосферніша частина міста;
  • Костел Петра та Павла - єдина у світі церква з мусульманським мінаретом;
  • Стародавній домініканський костел Святого Миколая гарний не тільки сам по собі - з його околиць відкривається чудовий краєвид на весь Кам'янець-Подільський;
  • Турецький бастіон - це настільки цікаве та атмосферне місце, що піти без фотографії абсолютно точно буде неможливо.

Кам'янець-Подільський - одне з найдавніших міст України - воно було засноване у 9 столітті. І при цьому він зберіг сліди всіх епох, якими пройшов, він Галицько-Волинського князівства до часів Російської імперії та СРСР.

Туристичний сезон тут починається ранньою весною і триває до пізньої осені, хоча й узимку місто виглядає дуже атмосферно, до того ж завдяки клімату тут дуже затишно. Також готелі у Кам’янець-Подільському працюють цілий рік.

Любителям фестивалів місто найбільше сподобається у травні – це час, коли тут проводиться просто неймовірна кількість найцікавіших заходів. Природно, у цьому багатому історією місті можна скуштувати й найсмачніші страви української кухні, тут дуже багато атмосферних кафе та ресторанчиків.

Камянці-Подільськ-1

Історичне серце України - Кам'янець-Подільський

І воно б'ється дуже потужно – тут можна відвідувати численні міські екскурсії, які у сезон проводяться щодня, брати участь у майстер-класах від народних умільців, щоб навчитися чогось цікавого, а під час проведення фестивалю “Форпост” навіть подивитися на кінну варту.

Обов'язково потрібно взяти з собою фотоапарат, адже в Кам'янці-Подільському справді багато місць, гідних зйомки. Місто ніби наповнене історією, українськими культурними цінностями та самим духом свободи. Навіть просто уїк-енд проведений у цьому чудовому місці з романтичною назвою, вже дарує чудовий настрій та заряд енергії на довгий час.

 

Путешествуем по миру

Собираемся в поездку в Дубай

Собираемся в поездку в Дубай

Как часто нам приходится слышать и видеть в различных источниках информации, рекламу отелей в Объединенных...

Остров Самуи

Остров Самуи

Среди самых больших островов Таиланда почетное третье место занимает Самуи. Это остров площадью около 250...

Отдых на курорте Караби

Отдых на курорте Караби

Как попасть в Караби. Если вашим местом для путешествий выпало Караби, то для начала необходимо будет...

Опечатка?

Выделите текст и нажмите Shift+Enter.
И мы в ближайшее время ее исправим!

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту