Последние статьи

Туристическое страхование. Где и как офо…

Туристическое страхование. Где и как оформить страховку.

27 Апр 2024 Просмотров:31

Путешествие может быть захватывающим приключением, но неожиданные события, такие как внезапное заболевание, отмена поездки или потеря...

А знаете ли вы что?

В Венесуэле, над местом впадения реки Кататумбо в озеро Маракайбо есть уникальное природное явление - Молнии Кататумбо. Феномен выражается в возникновении молний на высоте около пяти километров без какого-либо характерного звука. Молнии появляются ночью (140—160 раз в год) и разряды длятся около 10 часов. В сумме получается около 1,2 миллиона разрядов в год.

Вход



Відпочити, розслабитися, оздоровитись - санаторій "Женева" у Трускавці

Категория: Восточная Европа
20.10.2023 20:54

Санаторій ЖеневаТрускавець не просто так отримав свою славу оздоровчого курорту, тут справді можна чудово відпочити, насолодитися спа-відпочинком та оздоровитись – за умови, що санаторій обраний правильно.

І багато відпочиваючих роблять вибір на користь “Женеви” від Akwatur.com, який пропонує їм безліч переваг.

Санаторій Женева-1

Санаторій "Женева" - вибір туристів

Це справді той випадок, коли гості отримують новий, унікальний досвід. У санаторії вони одержують:

  • комфортні умови проживання - "Женева" має 55 номерів, від стандарту до люксу, так що кожен може вибрати для себе той варіант, який буде йому за гаманцем та за запитами, при цьому абсолютно весь номерний фонд - комфортний та затишний;
  • різноманітні оздоровчі програми - сюди приїжджають для того, щоб вирішити проблеми із серцево-судинною системою, органами травлення та опорно-руховим-апаратом. Крім того, у санаторії лікують і нервову систему, а кваліфіковані фахівці підходять до кожного гостя індивідуально та підбирають комплекс процедур так, щоб він був максимально ефективним;
  • унікальна спа-зона з фіто-баром, яка дозволяє освіжитися, розслабитися та комфортно відпочити;
  • гарне розташування - з одного боку, санаторій знаходиться в самому центрі Трускавця поряд із залізничним вокзалом, з іншого - він оточений горами та зеленню, так що тут є де погуляти, а дихається неймовірно легко.

У санаторії "Женева" гостям пропонується харчування. Ті, хто вибрав повний пансіон, отримують смачний сніданок, обід та вечерю. виготовлені зі свіжих та смачних продуктів. Гості можуть висловлювати індивідуальні побажання – вони всі обов'язково враховуються. Крім того, можна вибрати варіант лише зі сніданками.

Гості можуть насолодитися купаннями у басейні, добре провести час у спортзалі та отримати послуги професійного косметолога. Для тих, хто хоче насолоджуватися чудовими краєвидами (а тут є, на що подивитися) представлені номери з балконами.

Санаторій Женева-2

Відпочинок у санаторії "Женева" - користь для душі та тіла

Особливо часто сюди приїжджають відпочити жителі мегаполісів, яким показані не тільки оздоровчі та лікувальні процедури, але й прогулянки мальовничими місцями, що дозволяють повною мірою розслабитися та подихати воістину цілющим повітрям. Відгуки відпочиваючих говорять про те, що в санаторії створено всі умови для справжнього розслаблення, тому для людини, яка хоче провести відпустку не лише приємно, а й корисно, "Женева" буде найкращим рішенням.

Оскільки санаторій має велику популярність, забронювати номер в ньому точно варто заздалегідь. Найкраще зробити це через такого туроператора, як “Акватур”, який пропонує різні путівки з тією тривалістю, яка зручна для клієнта. Для досягнення найкращого оздоровчого ефекту у Трускавці рекомендується провести не менше тижня, але є й тури вихідного дня.

У “Женеві” дійсно легко розслабитися та повністю забути про всі свої проблеми, просто дозволяючи своєму втомленому організму відпочити та отримати необхідний кожному городянину заряд енергії.

 

Путешествуем по миру

Древняя цивилизация Туниса

Древняя цивилизация Туниса

Тунис - североафриканская страна, которая расположилась на востоке Магриба. Популярность которой среди туристов растет с...

Как провести время в Трускавце

Как провести время в Трускавце

Город Трускавец прославился не только в странах СНГ, но и европейских государствах. Со всего мира...

История фонтана "Писающий мальчик"

История фонтана

Писающий мальчик - 61-сантиметровый озорник, прославивший на весь мир не только бельгийскую столицу, но и...

Опечатка?

Выделите текст и нажмите Shift+Enter.
И мы в ближайшее время ее исправим!

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту