Последние статьи

Туристическое страхование. Где и как офо…

Туристическое страхование. Где и как оформить страховку.

27 Апр 2024 Просмотров:27

Путешествие может быть захватывающим приключением, но неожиданные события, такие как внезапное заболевание, отмена поездки или потеря...

А знаете ли вы что?

Драгоценные камни аметисты и опалы имеют такую же химическую формулу, как и речной песок, а рубин имеет формулу белой глины.

Вход



Цілющий зелений туризм в Україні: відвідайте заміський комплекс Sakramento family club

Категория: Восточная Европа
18.01.2024 17:49

Зелений туризм в Україні

У сучасному світі, наповненому стресами і швидким ритмом життя, все більше людей шукає відпочинок, що дарує не лише зручності, але й цілющу силу природи.

Серед перлин українського зеленого туризму виділяється Sakramento family club, розташований в прекрасному лісі на межі Сумської та Чернігівської області.

Цілюща сила лісу в Мезинському національному природному парку:

Sakramento family club впивається духом природи, що є частиною Мезинського Національного природного парку. Ліси, населені різними видами дерев та тварин, мають цілющий вплив на відвідувачів, надаючи спокій та енергію.

Широка, чиста ріка Десна та піщаний пляж:

Розташований на березі річки Десна, Sakramento пропонує відвідувачам не лише зелений лісовий оазис, але й цілющі властивості річки. Піщаний пляж, розтягнутий уздовж берега, дозволяє гостям не тільки насолоджуватися зручністю сонячних днів, а й відчувати природну цілющу силу ріки. Для бажаючих порибалити зі своїм спорядженням тут можна отримати гарний улов. В річці водяться практично всі види прісноводних риб, що є в Україні. Посмажити свій улов можна прямо на місці на мангалі біля свого орендованого будиночку. Мангал можна брати свій або взяти в оренду у персоналу заміського комплексу.

Різноманіття варіантів відпочинку та розваг:

Sakramento запрошує гостей на приголомшливий відпочинок на природі. Великий дитячий парк розваг, мотузковий парк для активного відпочинку, водні атракціони та пляжний волейбол – це лише кілька з варіантів, які роблять відпочинок неповторним.

Українська та європейська кухня в ресторані Waldemär:

Гастрономічні враження важко перебільшити, відвідавши ресторан "Waldemär". Тут ви зможете насолодитися якісною українською та європейською кухнею, використовуючи місцеві продукти.

Проживання для кожного смаку:

Оренда котеджів в Sakramento пропонує різноманітні варіанти проживання: від двомісних до сімейних номерів, від економ-варіантів до номерів з видом на ріку. Тут кожен знайде оптимальний варіант для комфортного відпочинку. Орендувати будинок можна на сайті заміського комплексу.

Легкий доступ та розташування:

Знаходження Sakramento family club у Сумській області, Шосткинському районі, селі Пирогівка, робить його легко доступним для гостей. Вдале розташування дозволяє насолоджуватися природою, не віддаляючись від цивілізації.

Приєднуйтеся до цілющого зеленого туризму:

Закликаємо усіх прихильників цілющого відпочинку на природі відвідати заміський комплекс Sakramento family club та відчути всю силу зеленого туризму в Україні. Відпочивайте, відновлюйте сили та занурюйтеся у світ неповторної природної краси.

 

Путешествуем по миру

Рыбалка за границей – куда поехать?

Рыбалка за границей – куда поехать?

Очень многие, желая отвлечься от городской суеты и повседневных проблем, отправляются к живописным рекам, морям,...

Свадьба на Кипре

Свадьба на Кипре

Кипр – это сказочный и красивый остров, где мечтает побывать каждый. Проведение свадьбы на прекрасном...

Евпатория: недорогой и запоминающийся отдых на мор…

Евпатория: недорогой и запоминающийся отдых на море

В советское время Евпатория Считалась всесоюзной детской здравницей, время идёт, но родители всё также с...

Опечатка?

Выделите текст и нажмите Shift+Enter.
И мы в ближайшее время ее исправим!

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту