Последние статьи

Лучшие Места для Свадебной Фотосъемки в …

Лучшие Места для Свадебной Фотосъемки в Израиле: От Закатов до Исторических Руин

16 Апр 2024 Просмотров:176

Израиль, страна с богатым культурным наследием и захватывающими пейзажами, предлагает множество уникальных локаций для свадебной...

А знаете ли вы что?

Атмосфера земного шара весит 5 300 000 000 000 000 тонн. Если бы, например, потребовалось перевезти груз, равный весу земной атмосферы, из Москвы в Ленинград и если бы каждый поезд имел 100 вагонов и проходил весь путь за 10 часов, то надо затратить на перевозку этого груза почти 4 млрд. лет.

Вход



Незабутні новорічні свята в Карпатах

Категория: Европа
02.09.2020 17:01

новорічні свята в КарпатахТой, хто не був зимою в Карпатах, не бачив справжньої зими, а хто не зустрічав Новий рік у цьому чудовому куточку нашої країни, ніколи не святкував його по-справжньому. Новорічні свята в Карпатах – це не звичайні посиденьки за столом і поїдання традиційного олівʼє, це – радісна атмосфера справжнього свята та ціла купа яскравих вражень, які ще довгий час будуть зігрівати душу й радувати серце.

Зимові Карпати – це краса і велич гір, що спочивають під пухнастою сніговою ковдрою, чисте прохолодне повітря, насичене ароматом сосон та ялиць, захоплюючі подих спуски з обладнаних гірсько-лижних трас, а ще – щирі посмішки, увага й доброзичливість місцевих мешканців.

Справжні поціновувачі української культури і патріоти рідної землі давно звернули увагу на зимовий відпочинок в Карпатах. Тут можна скуштувати смачні страви автентичної української кухні, насолодитися оригінальним звучанням місцевого діалекту і познайомитися з цікавими місцевими традиціями зустрічі Нового року. А для тих, хто цінує активний відпочинок, в Карпатах – справжній рай: їх порадують чудові лижні траси й цікаві розваги на свіжому повітрі.

Щоб зустріти новий рік в карпатах, слід заздалегідь потурбуватися про житло. На сайті представлений широкий вибір варіантів для проживання: можна орендувати окремий будиночок чи віллу на Новий рік, або ж обрати зручний номер в приватному готелі. Вартість житла теж різна і залежить від рівня його комфортабельності й віддаленості від лижних трас. Отже, будь-який мандрівник зможе легко знайти тут житло на свій смак і гаманець.

Якщо затриматися на відпочинку трошки довше, то можна зустріти Різдво, а різдвяне святкування в Карпатах – це особлива подія, насичена самобутніми звичаями і традиціями, що беруть початок з глибини віків і дбайливо передаються нащадкам впродовж багатьох поколінь. В цей час, освячений народженням Сина Божого,  піднесений настрій і щира радість поєднують усіх мешканців і гостей карпатської землі. І щоб поринути в неповторну різдвяну атмосферу, варто лише забронювати житло в цій гарній і гостинній місцині.

До новорічного відпочинку в Карпатах не залишаться байдужими ні дорослі, ні малюки. Навколишня краса і святкові веселощі подарують дітлахам справжній казковий настрій; тут можна покататися на лижах чи санчатах, взяти участь в святкуванні чи просто досхочу награтися в сніжки.

Любителів лижного спорту очікують добре обладнані і доглянуті лижні траси гірськолижних курортів. Як досвідчені лижники, так і новачки зможуть обрати трасу потрібного рівня складності. До їх послуг – пункти прокату з якісним спорядженням, безпечні і комфортні підйомники, а також корисні поради і нагляд досвідчених інструкторів. Щоб з вітерцем покататися по гірських схилах, можна обрати не лише лижі, а й санчата, сноуборд чи сніговий мотоцикл.

Ті, хто втомився від активного відпочинку, можуть обрати інші розваги. Так, закохані пари зможуть додати романтики у стосунки і насолодитися красою зимових краєвидів, вирушивши на приємну прогулянку серед засніжених гір. А якщо раптом хтось замерз, то зігрітися можна за допомогою чашки ароматного чаю з гірських трав чи келиха з гарячим вином. На згадку про приємну подорож залишаться гарні світлини та відеозаписи, а рідних можна порадувати цікавими сувенірами і подарунками.

Отже, Новий рік в Карпатах – це чудова можливість весело і з користю провести зимові канікули, долучитися до прадавніх звичаїв і традицій, помилуватися вкритими снігом гірськими вершинами і отримати задоволення від неперевершених зимових краєвидів.

 

Путешествуем по миру

Красивые места Абхазии

Красивые места Абхазии

Абхазия – непревзойденное и потрясающее государство. Это также восхитительный край уникальной природной красоты. Здесь природные...

Что с собой взять в путешествие?

Что с собой взять в путешествие?

С наступлением теплых деньков, люди все чаще задумываются, о том, куда они поедут отдыхать. Но...

Отдых на Пхукете

Отдых на Пхукете

Райский остров ежегодно привлекает туристов своими достопримечательностями, многообразными развлечениями, экскурсиями, морскими путешествиями, тайскими массажами и...

Опечатка?

Выделите текст и нажмите Shift+Enter.
И мы в ближайшее время ее исправим!

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту