Последние статьи

Венеція: 10 незабутніх вражень

Венеція: 10 незабутніх вражень

29 Апр 2024 Просмотров:4

Венеція, місто на воді, приваблює туристів зі всього світу своїми вузькими каналами, величними площами та...

А знаете ли вы что?

В Европе помидоры долгое время считались ядовитыми. Испанцы и португальцы завезли томат из Америки в Старый Свет еще в XVI веке. Это растение с красивыми резными листьями и яркими плодами стали использовать в декоративных целях. Быть может, причина недоверия в том, что на исторической родине – там, где современная Мексика, – аборигены их считали несъедобными. Или из-за ядовитого родственника – паслена. Кстати, великий Карл Линней отчего-то назвал помидоры волчьими персиками.

Вход



Як збільшити продажі в короткостроковій та довгостроковій перспективі

19.04.2023 19:01

Як збільшити продажіЩоб збільшити продаж вашої команди, необхідно впровадити передовий досвід. Ці методи можуть відрізнятися залежно від галузі та бізнес-моделі, але є аспекти, які є фундаментальними та які, адаптуючи їх, працюють для будь-якої компанії.

Зрештою, мета полягає не тільки в тому, щоб подолати кризу або отримати клієнтів для нового запуску, а й у тому, щоб підтримувати хороший дохід і покращувати зростання вашої організації з кожним днем. Ви можете реалізувати одну або кілька наступних стратегій, які допоможуть вам швидко збільшити свій дохід.

  1. Дуже важливо, щоб ви як менеджер з продажу знали ролі та обов'язки кожного з ваших співробітників, тому що однією з найпоширеніших помилок у відділі продажів є делегування завдань, які не відповідають профілю працівників.
  2. Надайте своїй команді правильні інструменти. Незалежно від методології роботи, у відділу продажів завжди одна й та сама мета: збільшити загальний річний обсяг продажів у порівнянні з попереднім роком. Щоб відділ продажу був конкурентоспроможним, потрібні правильні інструменти. Вони мають автоматизувати процеси.
  3. Вивчіть продукт і те, як він відповідає потребам клієнта Менеджер несе відповідальність за те, щоб кожен співробітник був готовий пояснити, з чого складається продукт і як він відповідає потребам клієнта..
  4. Вивчіть своїх клієнтів. Комерційні пропозиції визначають, укласти угоду чи ні, і дуже корисні представлення продукту чи послуги вашої компанії.
  5. Розробите хорошу торгову пропозицію. Ціль полягає в тому, щоб виділитися серед конкурентів і показати наступному споживачеві, що ваша компанія є відмінним варіантом за допомогою оригінальної пропозиції. Якщо клієнт повністю зрозумів, хто ви і актуальність вашої пропозиції, переконати його в ціні буде не так вже й складно.
  6. Проаналізуйте контент, який компанія пропонує споживачам. Проведіть аналіз контенту, який пропонується клієнтам різними каналами. Це дасть вам і вашій команді уявлення про ідеї, що лежать в основі продукту або послуги, що розглядається.
  7. Комбінуйте рекламні акції, товари чи послуги. Зазвичай у будь-якій компанії є продукти чи послуги, які не мають хороших продажів. Менеджер з продажу першим дізнається про це і повинен подумати про стратегії, здатні представити вказані продукти чи послуги у зору споживачів.

Об'єднання товарів чи послуг — чудова стратегія збільшення продажів і виведення ринку забутого товару.

Розібратися в усіх тонкостях Вам поможете Андрій Миронюк Київ – стратег росту..

З 2010 керує запусками та розвитком брендів на ринках України та країн СНД.

У 2019 заснував з партнером Tkachenko&Myroniuk Marketing Agency, яка за 2 роки зробила стратегії росту для понад 20 компаній (IT, фарма, розваги, хімчистки, агро, освіта, туризм, медіа, ритейл, FMCG…)."}"

Щоб збільшити продаж вашої команди, необхідно впровадити передовий досвід. Ці методи можуть відрізнятися залежно від галузі та бізнес-моделі, але є аспекти, які є фундаментальними та які, адаптуючи їх, працюють для будь-якої компанії.

Зрештою, мета полягає не тільки в тому, щоб подолати кризу або отримати клієнтів для нового запуску, а й у тому, щоб підтримувати хороший дохід і покращувати зростання вашої організації з кожним днем.

Ви можете реалізувати одну або кілька наступних стратегій, які допоможуть вам швидко збільшити свій дохід.

Об'єднання товарів чи послуг — чудова стратегія збільшення продажів і виведення ринку забутого товару.

 

Путешествуем по миру

Речные прогулки по Днепру в Киеве

Речные прогулки по Днепру в Киеве

Днепр – величественный поток, поплавать по которому мечтают многие. Ведь как приятно ощутить на себе...

Что взять в туристический поход?

Что взять в туристический поход?

Собрать правильный набор вещей для похода – самое важное при подготовке к такому мини-путешествию. О...

Как правильно покупать авиабилеты

Как правильно покупать авиабилеты

Когда приходит лето, всегда появляется желание куда-нибудь поехать и немного отдохнуть от ежедневной суеты. Собираясь...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту