Последние статьи

Badge de Recharge Électrique: Simplifiez…

Badge de Recharge Électrique: Simplifiez votre Vie Électrique avec Greenway

26 Июл 2024 Просмотров:69

Avec la montée en popularité des véhicules électriques, la gestion de leur recharge devient une...

А знаете ли вы что?

Маршрут знаменитого «Восточного экспресса», открылся в 1883 году и соединил Париж и Стамбул. Однако полностью совершить путешествие на одном поезде стало возможным только с 1889 года (какое-то время конечным пунктом маршрута являлся город Варна, откуда пассажиров доставляли до Стамбула на пароме).

Вход



Дощовик: що робити, коли мокро

05.11.2023 00:12

ДощовикКоли дощ застає несподівано – це завжди неприємно, але погода в Україні, особливо у південних областях, любить бути непередбачуваною. Але далеко не всім зручно постійно носити з собою парасольку. У непередбаченій ситуації допоможе дощовик - у складеному стані він дуже компактний і не займає багато місця в сумочці.

Особливості вибору дощовиків

Ця зручна річ обов'язково має бути. Але сьогодні на ринку пропонуються різні види дощовиків, тому слід знати, як зробити вибір. Такі вироби https://suveniry.net/ua/g15604773-plaschi-dozhdeviki бувають:

  • одноразові - переважно це досить тонкі вироби, товщиною приблизно зі стандартний пакет. Вони можуть виглядати як плащ з капюшоном або як пончо, що надягається через голову. Вони відрізняються тим, що виготовляються в універсальному розмірі, при цьому активні рухи в такому дощовику краще не робити, оскільки він просто порветься;
  • багаторазові можуть бути виготовлені з міцного поліетилену або інших синтетичних матеріалів. Існують також тканинні плащі з водовідштовхувальним просоченням, їх можна носити не тільки в місті, а й надягати на риболовлю або на полювання.

Вибираючи між тканинними та поліетиленовими виробами. Треба визначитися з бюджетом – другий варіант дешевше. Поліетиленові плащі в той же час мають значний недолік - вони зовсім не пропускають повітря.

Як вибрати дощовик: основні критерії

Якщо говорити про те. на що спиратися при виборі такого виробу, рекомендується враховувати кілька моментів:

  • Довжина - бажано вибирати такий дощовик, який доходить хоча б до середини стегна, ідеальним варіантом стане виріб, що доходить до середини щиколотки. Варіант “ветровка” мало захистить від дощу, якщо він поєднується із вітром;
  • поділ - найкраще вибирати прямий, оскільки він не заважатиме рухам і водночас забезпечить гарний захист. А ось розширені вироби краще не купувати – під них задує вітер, який несе краплі дощу;
  • шви - потрібно обов'язково перевірити кожен на предмет надійності проклеювання, оскільки це найвразливіша частина плаща, в яку може затікати вода;
  • наявність світловідбиваючих смужок - це обов'язково, але бажано, оскільки під час дощу істотно погіршується видимість.

Придбання дощовика – де краще купувати

Із покупкою одноразових виробів проблем зазвичай не виникає – їх можна знайти навіть на касі в магазині. Але якщо потрібно багаторазовий виріб і хочеться, щоб він прослужив дійсно довго, то найкраще купувати його в інтернет-магазині.

У спеціалізованому магазині можна знайти вироби різної довжини та щільності, які чудово захистять від дощу. Завдяки докладним описам вибір зробити неважко, і якщо цікавить як практична частина, а й естетична.

Дощовик - це практичне вирішення проблем із поганою погодою, яка точно не зможе застати зненацька. З ним людина буде у всеозброєнні, незалежно від прогнозу. практичні батьки обов'язково набувають такого аксесуара дитині - на відміну від парасольки, вона легко захистить навіть трирічного малюка. До того ж дитячі дощовики завжди яскраві. так що дитина не загубиться на прогулянці.

 

Путешествуем по миру

Отдых и развлечения в Симферополе

Отдых и развлечения в Симферополе

Приезжая отдохнуть в Симферополь, туристы заранее предвкушают возможность насладиться чистым горным воздухом, прогулками по тенистым...

Документы для поездки заграницу

Документы для поездки заграницу

В настоящее время большинство наших граждан стало больше совершать поездки за границу. Практически никто не...

Японский храм Чистой воды

Японский храм Чистой воды

Япония настолько многогранна, что сложно определить причину, по которой сюда мечтает приехать такое большое количество...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту