Последние статьи

Туристическое страхование. Где и как офо…

Туристическое страхование. Где и как оформить страховку.

27 Апр 2024 Просмотров:27

Путешествие может быть захватывающим приключением, но неожиданные события, такие как внезапное заболевание, отмена поездки или потеря...

А знаете ли вы что?

Журавли являются потомками самых древних из известных науке на сегодняшний день птиц. Ископаемые останки птиц, от которых происходят, например, венценосные журавли (Balearica regulorum и pavonia), ученые относят к эпохе раннего эоцена – эпоха эта только закончилась 33 миллиона лет назад, а началась так и вообще 55 миллионов лет назад.

Вход



Дощовик: що робити, коли мокро

05.11.2023 00:12

ДощовикКоли дощ застає несподівано – це завжди неприємно, але погода в Україні, особливо у південних областях, любить бути непередбачуваною. Але далеко не всім зручно постійно носити з собою парасольку. У непередбаченій ситуації допоможе дощовик - у складеному стані він дуже компактний і не займає багато місця в сумочці.

Особливості вибору дощовиків

Ця зручна річ обов'язково має бути. Але сьогодні на ринку пропонуються різні види дощовиків, тому слід знати, як зробити вибір. Такі вироби https://suveniry.net/ua/g15604773-plaschi-dozhdeviki бувають:

  • одноразові - переважно це досить тонкі вироби, товщиною приблизно зі стандартний пакет. Вони можуть виглядати як плащ з капюшоном або як пончо, що надягається через голову. Вони відрізняються тим, що виготовляються в універсальному розмірі, при цьому активні рухи в такому дощовику краще не робити, оскільки він просто порветься;
  • багаторазові можуть бути виготовлені з міцного поліетилену або інших синтетичних матеріалів. Існують також тканинні плащі з водовідштовхувальним просоченням, їх можна носити не тільки в місті, а й надягати на риболовлю або на полювання.

Вибираючи між тканинними та поліетиленовими виробами. Треба визначитися з бюджетом – другий варіант дешевше. Поліетиленові плащі в той же час мають значний недолік - вони зовсім не пропускають повітря.

Як вибрати дощовик: основні критерії

Якщо говорити про те. на що спиратися при виборі такого виробу, рекомендується враховувати кілька моментів:

  • Довжина - бажано вибирати такий дощовик, який доходить хоча б до середини стегна, ідеальним варіантом стане виріб, що доходить до середини щиколотки. Варіант “ветровка” мало захистить від дощу, якщо він поєднується із вітром;
  • поділ - найкраще вибирати прямий, оскільки він не заважатиме рухам і водночас забезпечить гарний захист. А ось розширені вироби краще не купувати – під них задує вітер, який несе краплі дощу;
  • шви - потрібно обов'язково перевірити кожен на предмет надійності проклеювання, оскільки це найвразливіша частина плаща, в яку може затікати вода;
  • наявність світловідбиваючих смужок - це обов'язково, але бажано, оскільки під час дощу істотно погіршується видимість.

Придбання дощовика – де краще купувати

Із покупкою одноразових виробів проблем зазвичай не виникає – їх можна знайти навіть на касі в магазині. Але якщо потрібно багаторазовий виріб і хочеться, щоб він прослужив дійсно довго, то найкраще купувати його в інтернет-магазині.

У спеціалізованому магазині можна знайти вироби різної довжини та щільності, які чудово захистять від дощу. Завдяки докладним описам вибір зробити неважко, і якщо цікавить як практична частина, а й естетична.

Дощовик - це практичне вирішення проблем із поганою погодою, яка точно не зможе застати зненацька. З ним людина буде у всеозброєнні, незалежно від прогнозу. практичні батьки обов'язково набувають такого аксесуара дитині - на відміну від парасольки, вона легко захистить навіть трирічного малюка. До того ж дитячі дощовики завжди яскраві. так що дитина не загубиться на прогулянці.

 

Путешествуем по миру

Чем полезны занятия фридайвингом

Чем полезны занятия фридайвингом

Фридайвинг даёт отличную возможность познать себя и слиться с природой, осознав всю силу и мощь...

Авиаперелеты во время беременности: насколько это …

Авиаперелеты во время беременности: насколько это опасно?

Многие беременные женщины не хотят прощаться с привычным образом жизни и отказывать себе в таком...

Поезда в Германии как отличное решение для экономн…

Поезда в Германии как отличное решение для экономного туриста

Для быстрого и комфортного передвижения в Германии легко можно воспользоваться проездом на поездах. Поезда –...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту