Последние статьи

Туристическое страхование. Где и как офо…

Туристическое страхование. Где и как оформить страховку.

27 Апр 2024 Просмотров:42

Путешествие может быть захватывающим приключением, но неожиданные события, такие как внезапное заболевание, отмена поездки или потеря...

А знаете ли вы что?

На Земле Виктории (Антарктида) найдено озеро, вода в котором в 11 раз солонее морской и может замерзнуть только при температуре -50 градусов С.

Вход



Де поставити брекети у Києві?

27.02.2024 21:05

поставити брекетиКрасива посмішка - це та сама річ, яка зазвичай привертає увагу інших людей. Але якщо зубний ряд має недосконалості та викривлення, то це викликає велику кількість дискомфорту, а також комплексів. Неправильний прикус – це справді поширена проблема, яка викликає дискомфорт у житті людини. До того ж саме ця патологія може стати причиною захворювань системи шлунково-кишкового тракту, головного болю, ротовірусних інфекцій, гаймориту, отиту та синуситу.

Це лише частина причин, чому варто виправити проблеми із зубами, завдяки системі брекетів. Якщо хочеться отримати справді якісні послуги зі встановлення, а також стоматології в цілому, то варто звернути свою увагу на центр «Смайлик» за прямим посиланням https://kievsmile.com.ua/ustanovka-breketov-2/. Фахівці готові працювати навіть із найсерйознішими та найскладнішими випадками, надаючи пацієнтам чудові результати лікування.

Як відбувається лікування за допомогою брекетів?

Тепер потрібно розібратися, як відбувається лікування патологій за допомогою системи брекетів. Процес досить тривалий, а часом і болючий, але результат буде того вартий. До основних етапів лікування можна віднести:

  • Проведення діагностики — спеціаліст повністю вивчає ротову порожнину, використовує різноманітні апарати для оцінки патології. Також буде проведено відбиток щелеп, щоб оцінити стан суглобів, а також тканину м'язів. Після діагностики фахівець створить стратегію лікування, а також оцінити, наскільки ефективним буде лікування. На цьому етапі можна розрахувати точну вартість системи брекетів.
  • Підготовка до лікування – якщо клієнта влаштовує стратегію лікування, а також вартість, то фахівець встановить систему брекетів. Перед початком потрібно буде видалити окремі проблеми зубів, якщо вони є. Наприклад, лікування пульпіту, карієсу, а також усунення запалень. Ротову порожнину необхідно буде привести в ідеальний стан, видаляючи наліт, зубне каміння, а також проведення пластики вуздечок губ і язика, якщо це необхідно.
  • Лікування – воно відбувається самостійно, а також доведеться періодично відвідувати стоматолога, щоб він оцінював процес виправлення патології, а також за необхідності вносив корективи. У середньому, брекети носять від одного до півтора року, відвідуючи спеціаліста кілька разів на місяць.
  • Процес відновлення — найтриваліший етап, який дозволяє закріпити отримані результати. Якщо пропустити цей етап, ряд зубів може повернутися у вихідне положення, незважаючи на витрачені сили на лікування.

Потрібно відзначити окремо той факт, що якщо не використовувати всі рекомендації під час відновлювального процесу, а точніше не носити ретейнери, то стоматологія не бере на себе відповідальність за проблеми, що виникають. Стоматологи роблять абсолютно все можливе для того, щоб подарувати людині гарну усмішку без комплексів та дискомфорту. Але використовувати ці рекомендації чи ні справа кожного фахівця. Саме тому необхідно зробити абсолютно всім порадам.

 

Путешествуем по миру

Путешествие в Валенсию, город-праздник

Путешествие в Валенсию, город-праздник

Атмосфера праздника в Валенсии находиться у себя дома. Большинство туристов, после посещения Мадрида и Барселоны,...

Пансионаты Подмосковья: «Сосновый бор»

Пансионаты Подмосковья: «Сосновый бор»

Очарование Подмосковья позволяет насладиться красотой настоящей русской природы и получить, выезжая на отдых в эти...

Испанский курорт Теренифе

Испанский курорт Теренифе

Этот остров треугольной формы находится в Атлантическом океане в тысяча трехстах километрах от одного континента...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту