Последние статьи

Туристическое страхование. Где и как офо…

Туристическое страхование. Где и как оформить страховку.

27 Апр 2024 Просмотров:37

Путешествие может быть захватывающим приключением, но неожиданные события, такие как внезапное заболевание, отмена поездки или потеря...

А знаете ли вы что?

В Европе помидоры долгое время считались ядовитыми. Испанцы и португальцы завезли томат из Америки в Старый Свет еще в XVI веке. Это растение с красивыми резными листьями и яркими плодами стали использовать в декоративных целях. Быть может, причина недоверия в том, что на исторической родине – там, где современная Мексика, – аборигены их считали несъедобными. Или из-за ядовитого родственника – паслена. Кстати, великий Карл Линней отчего-то назвал помидоры волчьими персиками.

Вход



Як знайти адвоката з питань ДТП

15.03.2024 20:01

scale 1200-1024x768Після потрапляння у дорожньо-транспортну пригоду пошук адвоката може стати доволі складними додатковим завданням. Окрім того, що вам потрібно буде мати справу з іншими учасниками аварії, представниками правоохоронних органів, страховими компаніями, медиками тощо.

Однак існує ряд критеріїв, які дозволяють зрозуміти: який адвокат з ДТП в Києві надає дійсно кваліфіковані послуги і здатен допомогти вам отримати справедливу компенсацію моральних і матеріальних збитків після аварії.

Критерії вибору автоюриста

Велика кількість юридичних компаній сьогодні пропонують також послуги адвокатів з питань ДТП. Через це у водіїв виникає безліч питань на рахунок того, як саме знайти хорошого в автоюриста. Тут важливо звертати увагу на кілька ключових факторів:

  1. Відгуки та досвід інших клієнтів. Якщо у вас є знайомі (або знайомі знайомих), які працювали з автоюристом, запитайте ім'я фахівця і поцікавтесь результатом справи. Уже після того як складете список адвокатів, що мають позитивні відгуки, можна переходити до інших критеріїв оцінювання.
  2. Досвід юриста. Не завжди новачки не можуть впоратися з побудовою захисту клієнта. Однак у випадку зі складними аваріями, що тягнуть за собою в тому числі судові позови, краще звертатися до автоюристів з досвідом роботи від 5 років і більше.
  3. Тон спілкування. Вам потрібно буде надавати усю інформацію щодо аварії та постійно бути на зв'язку з адвокатом. А тому комунікація з ним не має викликати дискомфорту та незручностей.

Навіщо звертатися до адвокатів з ДТП

Автомобільні аварії можуть мати різні ступені важкості. І, відповідно, спричинити різні травми та пошкодження. Це можуть бути безпосередньо тілесні ушкодження, психологічні травми, серйозні деформації на автомобілі тощо. Тож очевидно, що жертви аварії намагаються зробити все, аби добитися справедливого рішення і отримати грошову компенсацію.

І саме з цим допомагають адвокати по ДТП. Заручившись допомогою спеціаліста, ви зможете отримати такі види грошової компенсації:

  1. Вартість та ремонту транспортного засобу або навіть повноцінної його заміни.
  2. Об'єм втраченої заробітної платні на період, коли ви змушені були не працювати через травми.
  3. Збитки від повноцінної втрати працездатності, яка фіксується, якщо отримані травми не дають змоги повернутися на роботу.
  4. Рахунки за лікування та реабілітацію.
  5. Моральна компенсація за перенесений стрес і страждання. Для цього потрібно отримати довідку від психолога або психотерапевта.

Сам процес отримання компенсації після дорожньо-транспортної пригоди є доволі складним юридичним завданням. Ним мають займатися кваліфіковані та досвідчені адвокати. Користуючись перерахованими вище порадами, ви зможете знайти надійного та перевіреного автоюриста, який буде проводити переговори з представниками правоохоронних та судових органів, страховими компаніями, лікарями тощо.

 

Путешествуем по миру

Курортный отдых в Анапе, что посмотреть

Курортный отдых в Анапе, что посмотреть

Курортный город Анапа на берегу Черного моря известен многим своим теплым побережьем с чистыми уютными...

Гурман-тур: что попробовать в Грузии

Гурман-тур: что попробовать в Грузии

В Грузии трудно будет придерживаться диеты тому, кому она нужна. Еще бы. В мировой кулинарии...

Крепость Линнойтус

Крепость Линнойтус

Если вы уже проводили свой отдых в Финляндии, то должны знать, что в этой стране...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту