Последние статьи

Уникальное путешествие по Крыму: авторск…

Уникальное путешествие по Крыму: авторские джип-туры от М-драйв.рф

30 Апр 2024 Просмотров:16

Крым – это удивительное место, богатое историей, культурой и природными достопримечательностями. Чтобы полностью ощутить его...

А знаете ли вы что?

Первый туристический путеводитель был написан уже во II веке н.э. «Описание Эллады» Павсания – 10 книг, в которых автор приглашает в путешествие по самым интересным местам Греции. Павсаний описывает храмы, статуи, гробницы, алтари, театры, попутно сообщая и о торговле, местном правительстве, легендах, сообщает разные интересные факты. От границы он ведет своего читателя кратчайшей дорогой к центральному городу, описывает его достопримечательности, затем по другой дороге возвращается к границе, отмечая все самое интересное, потом обратно к центру и так много раз, пока не перейдет в другую область.

Вход



Доставка піци у Києві

01.04.2024 04:24

ПиццаСмачна піца на корисному тесті та велика різноманітність начинок – все це “Монопіца”, яку можуть з великим задоволенням замовити для себе кияни. У цієї служби доставки дійсно багато плюсів, про які слід знати.

Піца від "Монопіци" - відмінне рішення

Є безліч причин, з яких варто обирати доставку https://kyiv.monopizza.com.ua/:

  • піца приїде всього через півгодини або навіть раніше, причому через програму можна відстежувати стан замовлення;
  • щотижня проводиться акція - піца тижня, що пропонується зі суттєвою знижкою, причому постійні оновлення дозволяють спробувати все, що пропонує піцайоло;
  • є комбо-меню для великих компаній – можна заощадити, якщо замовити відразу дві чи три піци;
  • платити за піцу можна відразу в додатку, все швидко та дуже зручно.

Що стосується меню, то воно справді різноманітне, є авторські піци від шефа, але навіть у традиційних рецептах обов'язково спостерігається якась особливість. Те, що сподобається, знайдуть для себе і любителі м'яса, і вегетаріанці, і навіть ті, хто веде здоровий спосіб життя. І все буде дуже смачним.

"Монопіца" за замовчуванням використовує свіжі та смачні інгредієнти, тому клієнти точно будуть насолоджуватися смаком. Свіжі овочі, апетитне м'ясо та. звичайно ж, соус - все це ідеально поєднується для того, щоб усі могли отримати задоволення.

Пицца-1

Чому клієнти обирають "Монопіцу"

Насправді назвати якусь одну причину складно – це скоріше поєднання високої швидкості доставки, вигідних цін та широкого асортименту. До того ж якщо вони кажуть, що у них найшвидші постачальники, то це правда.

У додатку всі начинки описані докладно, так що помилитися буде складно. І також складно зробити вибір, адже в меню обов'язково буде відразу кілька позицій, які привернуть увагу гурманів.

При замовленні піци можна стати учасником бонусної програми і потім оплачувати частину замовлення за допомогою бонусних гривень – треба сказати, що на їхнє нарахування “Монопіца” не скупиться.

Доставка піци - це можливість заощадити час, а саме ця доставка точно врятує, коли гості сказали, що будуть через п'ятнадцять хвилин - залишиться тільки викласти гарячу піцу на блюдо і пригостити друзів. До речі, служба доставки пропонує такі незвичайні рішення, як солодка піца, а ще можна замовити крильця та картопляні дипи. Крім того, до доставки доступні напої.

“Монопіца” пропонує класичні рецепти та авторські поєднання, при цьому піцайоло працюють із душею, що відчувається у кожному шматочку. Піца з картоплею фрі та діжонською гірчицею? Чому б і ні! Дор блю та груша? Однозначно так. У меню є все і навіть трохи більше, тому любителі піци точно залишаться задоволені.

У Києві працює багато піцерій та багато доставок, але навіть у такому конкурентному середовищі “Монопіца” справді виділяється, а це багато про що говорить. Кожен, хто хоч один раз спробує таку піцу, не просто залишиться задоволений, але однозначно захоче замовити знову - вже з іншою начинкою, адже хочеться спробувати все! І це правильне рішення як для ситної вечері, так і для дружніх посиденьок.

 

Путешествуем по миру

Что посмотреть в Башкирии во время туристической п…

Что посмотреть в Башкирии во время туристической поездки

Республика Башкортостан – это регион с разнообразной природой и большим количеством интересных достопримечательностей. На его...

Отдых в Шри-Ланке

Отдых в Шри-Ланке

Большое количество туристов едут отдыхать в Шри-ланку. Здесь находятся красивые пляжи, много комфортабельных отелей. Приветливые...

В Чехию с надежным туроператором

В Чехию с надежным туроператором

Чехия остается страной, которая по-прежнему привлекает туристов из разных стран мира. Расположенная в центральной части...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту