Последние статьи

Туристическое страхование. Где и как офо…

Туристическое страхование. Где и как оформить страховку.

27 Апр 2024 Просмотров:36

Путешествие может быть захватывающим приключением, но неожиданные события, такие как внезапное заболевание, отмена поездки или потеря...

А знаете ли вы что?

Наилучшей притворяшкой среди млекопитающих можно назвать опоссума. В американском английском даже есть выражение, которое переводится буквально как «играть опоссума», а употребляется в значении «притворяться», «обманывать».

Вход



Самонесучі склади на основі стелажів

25.10.2023 00:13

Самонесучі склади на основі стелажівСамонесучі склади на основі стелажів означають забезпечення більш організованого простору, покращену обробку вантажів, а також кращий контроль матеріалів та управління запасами.

Крім того, самонесучий склад від виробника зменшує відсоток забудованої площі, тобто місце, на якому він уставлений, використовується ефективно на 100%, оскільки це вертикальне рішення і може досягати висоти 30 або 40 метрів. Це, у свою чергу, оптимізує та збільшує місткість складських приміщень.

Що таке швидкозведений самонесучий склад на основі стелажів

Самонесуча конструкція є високоефективним інженерним рішенням, що дозволяє витримувати великі навантаження й висоти з максимальним використанням простору для зберігання будь-яких товарів, необхідних компанії.

Самонесучий склад на основі стелажів враховує такі фактори, як вітер, сніг і навіть сейсмічні впливи. Це ідеальна система для автоматизації складу. Конструкція може бути побудована з частин, спиратися на попередньо побудовану підлогу, а також сторони та дах або повністю виключити використання кам'яної кладки.

Слід зазначити, що структура самонесучого складу дуже гнучка і зі зростанням потреб підприємства у зберіганні її можна адаптувати до розширення площі.

Які вантажі можна зберігати на самонесучих складах на основі стелажів

Автономний склад може бути розроблений для різного типу товарів, а також для складів, що потребують охолодження. Тому варіант цього типу рішення не має обмежень на тип товарів складі, починаючи від зберігання заморожених продуктів і закінчуючи компаніями фармацевтичної галузі.

На звичайному складі будівництво ведеться за таким графіком: спочатку робляться земляні роботи, після їх завершення починається процес фундаменту. Після завершення цього процесу виготовляються дах, стіни та підлога (у відповідному порядку), і лише після цього будується структура зберігання та інфраструктура. Самонесуча система зберігання знижує потребу у стандартних етапах будівництва традиційного складу. У зв'язку із цим самонесучі склади ціна на обслуговування дуже приваблива.

При будівництві самонесучого складу в першу чергу розробляється підлога, а потім слідує складання конструкції. Оскільки місця достатньо через відсутність стін, кілька конструкцій збираються на пристосуваннях, встановлених з обох боків. Це призводить до того, що опорна сталь, тобто основа самонесучої будівлі, збирається, а кріплення гвинтів виконується на рівні землі або поруч із ним.

Після цього кроку модулі укладаються на плиту з шаблонами, забезпечуючи правильне вирівнювання наступних кроків. Весь цей процес зводить до мінімуму час, необхідний для завершення вирівнювання самонесучої конструкції під час складання, що впливає на зниження витрат і час будівництва. Таким чином, швидкомонтований склад і ціна на його спорудження оптимально взаємопов'язані.

СторХауз допоможе розробити та купити швидкомонтований склад, виходячи з потреб кожного клієнта. У поєднанні з технологією, спеціалізованою працею, якістю продукції та безпекою в проектах та термінах виконання робіт, компанія пропонує Вашому бізнесу вигідне, ефективне та надійне рішення.

Таким чином, ця система забезпечить більш високу дохідність Вашого складу та бізнесу в цілому завдяки надійності та швидкості зведення.

 

Путешествуем по миру

Кухня аргентинской столицы: Буэнос-Айрес

Кухня аргентинской столицы: Буэнос-Айрес

Столица Аргентины примечательна не только своей национальной кухней. Здесь можно найти заведения, где предлагают кухню...

Поход на Белуху

Поход на Белуху

Каждый из нас представляет себе отдых по-своему. Кому-то хочется, дождавшись, наконец, своего законного отпуска, целый...

Критерии выбора палатки

Критерии выбора палатки

Перед отправкой в поход или путешествие не будет лишним расширить собственный кругозор о критериях выбора...

Главная Страница Контактная Информация Поиск по сайту Контактная Информация Поиск по сайту